Adanalı kasap vatandaş ucuz et yesin diye dana etinin kilosunu 55 liraya düşürdü

Adana’nın Yüreğir ilçesinde bir kasabın dövizden kaynaklanan yüksek maliyetlere rağmen kırmızı ve beyaz ette yüzde 40 indirim yapması üzerine vatandaşlar dükkana akın etti.

Adana’lı kasap Zülfikar Koçaklı, döviz kurlarından kaynaklı yüksek girdi maliyetlerine rağmen kırmızı ve beyaz ette yüzde 40’a varan indirim uyguluyor. İşletmesi Yüreğir'in Kozan Bulvarı'nda yer alan Koçaklı'nın düşük fiyattan sattığı ürünlere vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

İndirimden haberdar olan vatandaşlar dükkan önünde et almak için kuyruk oluşturuyor. Koçaklı, dana kuşbaşının kilosunu 55 liraya kadar düşürdüğünü belirtirken bunu vatandaşların ucuz et yemesi için yaptığını ifade etti.

Koçaklı yüksek girdi maliyetleri ile ilgili, “Dolar bir süre önce çok yükseldi. Sonra biraz olsun düştü. Bu nedenle vatandaş et yiyebilsin diye yüzde 40’a varan indirim yaptık. Vatandaş da bu durumdan oldukça memnun satışlar bir hayli fazla. Çok para kazanmıyoruz ama vatandaşın memnun olması bize yetiyor.” değerlendirmesini yaptı.

Fikir belirten müşteriler ise uzun zaman sonra ucuz et temin edebildikleri için mutlu olduklarını ifade ederken, fiyatların daha da ucuzlamasını beklediklerini aktardı.

Adanalı kasap vatandaş ucuz et yesin diye dana etinin kilosunu 55 liraya düşürdü ile ilgili etiketler Adana Yüreğir İndirim kasap

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.