Türkiye nasıl turlar? İşte yanıtı

Türkiye'nin Çek Cumhuriyetini 2-0'lık skorla devirmesinin ardından şimdi herkes 'Türkiye nasıl tur atlar?' sorusunu soruyor. İşte milyonların gerçekleşmesi için dua ettiği o ihtimaller...

Çek Cumhuriyetini 2-0'lık skorla deviren Millilerimizin 'Nasıl turlar?' sorusu da cevabını buldu. A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 D Grubu'ndaki son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup etti ve grubu 3 puanla 3. sırada tamamladı.

2 gol atıp 4 gol yiyen ve bunun sonucunda -2 averajı bulunan ay yıldızlı ekibimiz, A Grubu'nu aynı puan ve averajla tamamlayan, ancak sadece 1 gol atabilen Arnavutluk'u geçmeyi başardı.

Milli takımımızın 'en iyi üçüncüler' arasında yer alarak 2. tura çıkabilmesi için E veya F gruplarının 3. sırasından gelecek bir takımı geride bırakması gerekiyor.

E Grubu'nda şu anda 1'er puanı bulunan İsveç ve İrlanda Cumhuriyeti son 2 sırayı paylaşıyor. İki takım da son maçlarını kaybetmesi halinde E Grubu'nun en iyi üçüncüsünü geçerek, en iyi üçüncüler arasında yer alacağız. İsveç son maçında Belçika ile; İrlanda Cumhuriyeti ise İtalya ile karşılaşacak.

F Grubu'nda ise Portekiz 2 puanla 3. sırada yer alıyor. Macaristan son maçında Portekiz'i mağlup ederse, yine en iyi üçüncüler arasına gireceğiz.

İşte A Milli Takımımızın EURO 2016'da 2. tura çıkıp çıkmayacağını belirleyecek 3 maç:

22 HAZİRAN ÇARŞAMBA:
19.00 Macaristan-Portekiz (Macaristan kazanmalı)
22.00 İsveç-Belçika (İsveç puan kaybetmeli)
22.00 İtalya-İrlanda (İrlanda puan kaybetmeli)

Türkiye nasıl turlar? İşte yanıtı ile ilgili etiketler Türkiye çek cumhuriyeti türkiye nasıl tur atlar EURO 2016
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.