Türkiye İngiltere Avrupa Ampute Şampiyonası maçı ne zaman?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona fırtına gibi başlayıp, sırasıyla Almanya’yı 7-0, Gürcistan’ı 9-0, İspanya’yı 4-0 yenen milli takımımız, çeyrek finalde son dünya şampiyonu Rusya’yı 2-1’lik skorla devirip Avrupa’nın en iyi 2 ekibi arasına girerek finale çıktı. Tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda finale çıkan Türkiye bugün İngiltere ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye-İngiltere Ampute Futbol final maçı hangi kanalda saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen organizasyona fırtına gibi başlayan Türkiye Ampute milli takımımız sırasıyla, Almanya, Gürcistan, İspanya maçlarında galip geldi. Çeyrek finalde son dünya şampiyonu Rusya'yı deviren takımımız yarı finalde Polonya karşısında 2-0 galip geldi. Tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda finale çıkan milli takımımız bugün İngiltere ile karşılaşacak. Peki, Ampute finali nerede oynanacak? Türkiye-İngiltere Ampute Futbol final maçı hangi kanalda saat kaçta? Bilet fiyatları ne kadar? Detaylar haberimizde...

1665420_940x531

TÜRKİYE-İNGİLTERE AMPUTE FUTBOL FİNAL MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Ülkemizin ev sahipliğini yaptığı Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nın Vodafone Park'ta oynanacak final karşılaşması, bu akşam saat 19:00'da oynanacak. Zorlu karşılaşma TRT Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Son şampiyon olarak turnuvada yer alan Ampute Futbol Milli Takımımız, bu akşam İngiltere'yi yenmesi durumunda şampiyonluğu bir kere daha kazanmış olacak ve kupaya uzanacak.

1665420_0dc23224900add2fe7933d2c39a5f580

MAÇ NEREDE OYNANAYACAK?

Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı futbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecek.

Türkiye, Beykoz-Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çeyrek finalde Rusya'yı, yarı finalde de Polonya'yı yenerek finalist oldu.

İngiltere ise çeyrek final maçında Fransa'yı, yarı finalde de İspanya'yı yenerek finale yükseldi.

f3e404b112754642811472e7b9904cf0

AMPUTE MİLLİ TAKIM BİLET FİYATLARI

Oynanacak karşılaşmayı stadyumdan takip etmek isteyen vatandaşlar ise, merakla "Türkiye Ampute Milli Takım bilet fiyatları" şeklinde interent üzerinde arama yapıyor. Vodafone Park'ta bu akşam oynanacak olan Türkiye - İngiltere Ampute Futbol maçı ücretsiz olarak izlenebilecek.
Vatandaşlar, Ampute Futbol Milli Takımımız'a tribünden destek vermek için Vodafone Park'ta bu akşam karşılaşmayı ücretsiz olarak izleyebilecek.

1665420_e6c0b467b8dfe6a67dba1106c1281c93

"SÖZÜMÜZÜ SAHADA SÖYLERİZ"

Tüm ülkede büyük bir sevinç dalgasına yol açan bu başarıların ardından Ampute Milli Takımı Başantrenörü Uğur Özcan “Maçlar hiçbir zaman masada kazanılmaz. Biz sözümüzü sahada söyleriz. Alın teri ve inançla Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye gayret ediyoruz. Bizim milli takımımızda bugüne kadar prim konuşulmadı, konuşulmaz da. Ay yıldızlı formayı giyen arkadaşlarımızın çoğu günlük hayatında toplu taşıma bileti ya da Akbil ile dolaşır. Kontörlü telefon kullanır ama bir gün olsun ağızlarına prim lafını almazlar. Bizim primimiz ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmak. Sağolsunlar Spor Genel Müdürümüz devletin imkanları ölçüsünde bize destek veriyor” diye konuştu.

PES ETMEYİP MEYDAN OKUYANLARIN TAKIMI

ALİCAN KURUYAMAÇ: (Şahinbey BLD) - Trafik kazası sonucu sağ ayağını kaybetti.
FATİH KARAKUŞ: (Şahinbey BLD) - 5 yaşında iken elektrik çarpması sonucu kolu dirsekten kesildi.
MEHMET YUNSUR: (Şahinbey BLD) - Tarlada çalışırken sol ayağını saman makinesine kaptırdı.
FEYYAZ GÖZAÇIK: (Şahinbey BLD) - Doğuştan sağ bacağı yok.
MUHAMMET YEĞEN: (TSK Engelli SK) - Doğuştan bir bacağı kısa.
BARIŞ TELLİ: (İzmir BŞB) - 5 yaşında futbol oynarken ayağından araba geçti.
KEMAL GÜLEÇ: (TSK Engelli SK) - Şırnak’ta geçirdiği kazada ayağına taş düştü.
SERKAN DERELİ: (Pendik Belediye) - Doğuştan sol ayağı yok.
FATİH ŞENTÜRK: (Şahinbey Belediye): Motosiklet kazasında sol ayağını kaybetti
RAHMİ ÖZCAN: (Şahinbey Belediye): Doğuştan sağ bacağı yok.
ÖMER GÜLERYÜZ: (Yeditepe SK): Doğuştan sol ayağı kısa.
SELİM KARADAĞ: (Osmanlı Engelli SK): Doğuştan sağ kolu kısa.
OSMAN ÇAKMAK: (TSK Engelli SK) Şırnak’ta mayına basınca sol ayağını kaybetti.

BURAYA NASIL GELDİLER?

Türkiye-Almanya.....................7-0
Türkiye-Gürcistan....................9-0
Türkiye-İspanya.......................4-0
Çeyrek final
Türkiye-Rusya...........................2-1
Yarı Final
Türkiye-Polonya.......................2-0

KADROMUZ

Selim Karadağ
Fatih Karakuş
Feyyaz Gözüaçık
Osman Çakmak
Serkan Dereli
Barış Telli
Fatih Şentürk
Rahmi Özcan
Ömer Güleryüz
Mehmet Yunsur
Kemal Güleş
Muhammet Yegen
Alican Kuruyamaç

Türkiye İngiltere Avrupa Ampute Şampiyonası maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye İngiltere avrupa ampute futbol şampiyonası bilet fiyatları hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.