Turkcell bedava internet kampanyası 2020! Turkcell bedava internet nasıl yapılır?

Turkcell bedava internet kampanyası 2020! 15 Temmuz Turkcell 1 GB bedava internet kampanyası gündemde. Turkcell bedava internet nasıl yapılır?

Turkcell bedava internet kampanyası 2020! 15 Temmuz 2020 tarihinde Turkcell 1 GB bedava internet kampanyası ile gündem oldu. Turkcell bedava internet nasıl yapılır?

Turkcell, 15 Temmuz 2020 tarihinde bir kez daha müşterilerine 1 GB bedava internet kampanyası düzenledi. 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü’nde kullanıcılarını unutmayan Turkcell, 1 GB bedava internet kampanyası ile gündem oldu.

TURKCELL BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI 2020

Geçtiğimiz seneler içerisinde olduğu gibi 2020 yılında da Turkcell, 15 Temmuz’da müşterilerini unutmadı ve 1 GB bedava internet kampanyası düzenledi.

TURKCELL BEDAVA İNTERNET NASIL YAPILIR?

Turkcell uygulamalarını telefonlarına indirenler hatta faturasız hat kullanıcıları TL yükledikleri zaman 1 GB ile 10 GB arasında bedava internet kazanabiliyor. Turkcell bedava internet 2020 kampanyalarını öğrenmek için 2222’ye SMS gönderebilirsiniz ve bedava internet kalan kullanımlarınızı da 2222 numaralı SMS yani mesaj servisi üzerinden ücretsiz bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Turkcell bedava internet kampanyası 2020! Turkcell bedava internet nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Turkcell Turkcell bedava internet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.