Tüm dikkatler sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarında! İşte e-Devlet sorgulama ekranı ve linki!

Sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakat sonuçları için geri sayım başladı. 12-27 Kasım 2021 tarihleri arasında alınan başvuruların ardından 15 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklanacak ve sonuçlar e-Devlet sistemi üzerinden yayınlanacak. Sözlü sınav sonuçlarına göre en az 60 puan alanlar tercih yapma şansına sahip olacak. Peki, sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı?

Sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakat sonuçları için geri sayım başladı. 15 bin öğretmen atamaları için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 12-27 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşen sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavlarının sonuçlarının 27 Aralık Pazartesi gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

15 bin ek sözleşmeli öğretmen ataması için yapılan mülakatların sonuçları daha önceden yayınlanan MEB takvimine göre 27 Aralık Pazartesi günü açıklanacağı duyurulmuştu. Değerlendirmenin hemen sonrasında 15 bin öğretmen sözlü sınavların puanları Sözlü Sınav Sonuç Ekranına işlenecek ve anında e-Devlet sistemi üzerinden de sorgulanabilecek.

Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Sonuçları Ne Zaman Saat Kaçta Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı atama takvimine göre sözlü sınav sonuçları 27 Aralık 2021 tarihinde ilan edilecek.

Sınav sonuçlarının açıklanacağı saat kesinlik kazanmazken konu hakkında açıklama "https://personel.meb.gov.tr/" internet sitesi üzerinden ve MEB'in sosyal medya hesaplarından yapılacak.

Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

Sözlü sınav sonuçları e-Devlet sistemi üzerinden yayımlanacak olup adaylar sonuçları kişisel e-devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrenebilecektir. Sınav sonuçları açıklandığı zaman aşağıdaki ekran üzerinden sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.

Sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan alan adaylar, en fazla 40 (kırk) eğitim kurumun elektronik ortamda tercih edebilecektir.

 

Tüm dikkatler sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarında! İşte e-Devlet sorgulama ekranı ve linki! ile ilgili etiketler sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları e-Devlet MEB sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.