Tuğçe Kazaz'ın makyajsız halini gördünüz mü?

Yaptığı dikkat çekici ve kafa karıştırıcı açıklamalarla adından söz ettiren Tuğçe Kazaz makyajsız haliyle şok etti.

Siyasi açıklamalarıyla adeta gündemi belirleyen Tuğçe Kazaz, bir süredir gönül verdiği Ak Parti hakkında geride bıraktığımız günlerde şaşırtıcı ifadeler kullanmış ve partiyi eleştirmişti. Kazaz, bir yandan bu tarz açıklamalarıyla gündeme gelirken bir yandan da özel hayatına ait detaylarla öne çıkıyor.

Son olarak sosyal medyada paylaşılan fotoğrafsa Kazaz’ın makyajsız halini görmemizi sağladı. Eski modelin sosyal medyada paylaşılan bu fotoğrafına gelen en ilginç yorumlardan biriyse,"Makyajsız Tuğçe Kazaz ürküttü" ifadesi oldu.

tugce-kazaz

Neden "Ak parti'den soğuyorum" deme ihtiyacı duydunuz? sorusuna ise Tuğçe Kazaz şu yanıtı vermişti:

"Her şeyden önce ben ne AK Parti'ye ne de Cumhurbaşkanına karşıyım! Görüş değiştirmiş değilim. Savunmuş olduğum görüşün ayakta kalabilmesi adına dışarıdan içi yanan ve destek veren bir insan olarak gördüğüm yanlışları ifade ediyorum sadece. Hepimizin amacı Türkiye'yi büyütmek. Sonuçta Türkiye, Erdoğan'ın Türkiyesi değil. AK Parti'nin de Türkiyesi değil. Türkiye hepimizin Türkiyesi ve bu ülkenin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. Onun da davası Türkiye."

Tuğçe Kazaz'ın makyajsız halini gördünüz mü? ile ilgili etiketler Tuğçe Kazaz Sosyal Medya Instagram Twitter makyajsız tuğçe kazaz