Tuba Büyüküstün, Umut Evirgen aşkı güzel oyuncu evli iken mi başladı?

Gizli aşk yaşadıkları iddia edilen ve önceki gün birlikte görüntülenince gazetecilere saldıran Tuba Büyüküstün'le genç işletmeci Umut Evirgen ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Birlikte görüntülenmelerinin ardından Umut Evirgen’in korumalarının gazetecileri darp edip, fotoğraf makinelerini gasp etmesiyle gündeme gelen ikilinin ilişkisiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Kendisi gibi oyuncu Onur Saylak’la 6 yıllık evliliğini 5 Haziran’da bitiren Tuba Büyüküstün’ün nişanlı işletmeciyle yaklaşık 3 aydır birlikte olduğu öne sürüldü.

Cansu Ağar ile nişanlı olan Evirgen’in Tuba Büyüküstün’le birlikte yaşanan olayların ardından sırra kadem bastığı söyleniyor.

umut

UMUT EVİRGEN KİMDİR?

21 yaşında iş hayatına Umut Evirgen, 1989 yılında doğdu. Murat Boz, Çağatay Ulusoy gibi isimler ile yakın arkadaş olan Umut Evirgen, sosyal medya hesaplarından mekan paylaşımları yapıyor.

Tuba Büyüküstün, Umut Evirgen aşkı güzel oyuncu evli iken mi başladı? ile ilgili etiketler Umut Evirgen Tuba Büyüküstün Onur Saylak gazeteci Darp Gasp ilişki 3 aydır birlikte
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.