Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan futbol resitali! Topa öyle bir falso verdi ki...

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne odaklandı. 16 Ağustos Salı günü Kopenhag deplasmanına çıkacak olan bordo mavili takımda, hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Mesaiye devam eden Fırtına'da Abdullah Avcı gündemi salladı. Trabzonspor resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, deneyimli teknik adamın yaptığı futbol resitali sosyal medyada konuşulan bir olay haline geldi.

Sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan Trabzonspor, ligin ilk hafta maçını da Olimpiyat Stadı’nda İstanbulspor’la oynamış ve 2-0’lık skorla galibiyete uzanmıştı.

Fırtına, bir sonraki hafta taraftarının karşısına çıktı, 3.5 ay sonra Akyazı’da sevenleriyle buluştu. Karadeniz ekibi, kozlarını paylaştığı Hatayspor karşısında oldukça zorlandı. 3 puanı getiren golü 71. dakikada ceza sahası dışından yaptığı güzel vuruşla Abdülkadir Ömür kaydetti.

Öte yandan, 16 Ağustos Salı günü Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka ekibi Kopenhag'la çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Trabzonspor'da keyifler yerinde. Trabzonspor resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım çok sayıda etkileşim aldı.

Bordo mavili takımın teknik patronu Abdullah Avcı'nın bir videosu paylaşıldı. Avcı'nın videoda kalenin yanından vurduğu şu izleyenleri büyüledi. Deneyimli teknik adamın, bu yaptığı futbol resitalinde topa verdiği falso dikkatlerden kaçmadı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan futbol resitali! Topa öyle bir falso verdi ki... ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Abdullah Avcı Kopenhag
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler...

Üsküdar'da 56 yaşındaki emekli M.A. 3 kişi tarafından sokak ortasında dövülerek kaçırıldı, para ve kredi kartları gasp edildi. Dehşet anları saniye saniye kameralara kaydedilirken operasyon sonucu 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. M.A.'nın hastanedeki tedavisi sürüyor.