Trabzonspor - Gaziantep FK maçının ardından Abdullah Avcı konuştu: Büyük takım olmak böyle bir şey

Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı, "Antep'e karşı 3-2 kazanmak çok değerli. Büyük takım olmak böyle bir şey. Trabzonspor'un DNA'sında bu var. Bizim geçen seneden sonra işimiz daha da zor. Bu ara bize harika gelecek." dedi.

Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

İŞTE ABDULLAH AVCI'NIN SÖZLERİ:

Biz geçişten gol yiyen bir takımdık. Bunu düzelttik. Bugün yediğimiz goller blok halinde topun arkasında olduğumuz zamanda geldi. Ama ondan sonra güzel olan oyun planına sadık kalarak devam ettik.

İkinci yarıda aslında oyunun daha erken çözülmesini bekliyordum ama 65'e kadar oyuna giremedik. Ondan sonra değişiklik yaptık. Taraftar da ondan sonra devreye girdi.

Araya girerken böyle bir galibiyet almak, büyük takım olmak böyle bir şey. Trabzonspor'un DNA'sında bu var.

Geçen senenin şampiyonuyuz, rakipler daha fazla konsantre olacaktır ve isteyecektir. Ama bizim de daha doğru oyunlar, daha fazla istek, daha fazla mücadele, daha fazla aile. Zaten iyi bir aileyiz. Sonuçlar da bunu hızlandıracaktır.

Trabzonspor - Gaziantep FK maçının ardından Abdullah Avcı konuştu: Büyük takım olmak böyle bir şey ile ilgili etiketler Trabzonspor Gaziantep FK Süper Lig Abdullah Avcı 7.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.