Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıkladı! Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe derbisine ilişkin 2 kişi tutuklandı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Divan Başkanı Mahmut Ören Fenerbahçe maçında yaşanan saha olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, "Az önce bir haber aldık taraftarlarımızdan 2 kişinin tutuklandığını öğrendik. Merak ediyorum Türkiye'nin neresinde, hangi şehrinde bugüne kadar sahaya giren biri herhangi bir darp olayına karışmadığı halde tutuklanmıştır?" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Divan Başkanı Mahmut Ören Fenerbahçe maçında yaşanan saha olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan açıklamasında derbideki olaylarla ilgili iki kişinin tutuklandığını duyurdu.

İşte Ertuğrul Doğan'ın açıklamasında yer alan ifadeler...

''BUNUN NERESİNDE ADALET VAR?''

"Az önce bir haber aldık taraftarlarımızdan 2 kişinin tutuklandığını öğrendik. Merak ediyorum Türkiye'nin neresinde, hangi şehrinde bugüne kadar sahaya giren biri herhangi bir darp olayına karışmadığı halde tutuklanmıştır? Adalet diyorsunuz ya Herkese sesleniyorum, bunun neresinde adalet var? Trabzonspor camiası yapılan her şeyin farkında. Biz içimizdeki hataların düzeltilmesi için her şeyi yapacağız."

 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıkladı! Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe derbisine ilişkin 2 kişi tutuklandı ile ilgili etiketler Trabzonspor Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.