Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu transfer açıklaması yaptı: 2 oyuncuyla pazarlıklarımız sürüyor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ara transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. 2 oyuncuyla pazarlık halinde olduklarını belirten Ağaoğlu eski golcüleri Sörloth'un gündemlerinde olmadığını söyledi. Ağaoğlu "Nwakaeme ile o işi en iyi şekilde neticelendireceğimize kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu transfer konusunda açıklamalar yaptı. 2 oyuncuyla pazarlıklarının sürdüğünü belirten Ağaoğlu "Tony gerçekten sevdiğimiz bir oyuncu. Nwakaeme ile o işi en iyi şekilde neticelendireceğimize kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına konuk olan Ağaoğlu şunları söyledi:

"Yaz transfer döneminde bütün detayları 3-4 ay evvel tespit etmiştik. Ara transferde de yaptık bunu. Ancak TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybından sonra bir kez daha masaya yatırdık bu konuyu. Elimizdeki alternatiflerin içinde o çerçevede, daha önce mutabakata kaldığımız Kouassi ile anlaştık. Mevki vermeyeyim ama 2 oyuncuyla da pazarlıklarımız devam ediyor."

"SÖRLOTH'U ALMAK KOLAY DEĞİL"

"Sörloth'u almak kolay değil, ara transferde gündemimizde yok. Real Socieadad’ın elinde opsiyon. Nisan ayında kullanmadığı takdirde Leipzig'e geri dönecek. Nisan ayına kadar da kolay kolay onu oradan almak kolay değil."

"NWAKAME KONUSUNDA KUŞKUNUZ OLMASIN"

"Sorumluluğu hocaya verdiğiniz yerde bütün yetkiyi hocaya vereceksiniz. Genel kurulda o işin sorumluluğunu bize verdiler. Yetki de bizde. Tony gerçekten sevdiğimiz bir oyuncu. Şu an itibariyle baktığımızda Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür ve Anthony Nwakaeme... 3,5 yıldır hep birlikteyiz. En eski oyuncularımızdan birisi. O yetkiyi bize verdiği için Genel Kurul, biz merak etmesinler hem kulübün menfaatleri doğrultusunda sevdiğimiz beğendiğimiz, pek çok yönden farklı bir insan Nwakaeme ile o işi en iyi şekilde neticelendireceğimize kimsenin kuşkusu olmasın."

"Gervinho'nun lisansını askıya alacağız. Yabancı hakkını kullanmak için. Sözleşmesini askıya aldı, onun yerine Koaussi ile imzaladık."

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu transfer açıklaması yaptı: 2 oyuncuyla pazarlıklarımız sürüyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Ahmet Ağaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.