TPAO 150 personel başvuru şartları neler, kimler başvurabilir, nereden başvurulur?

Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı (TPAO), 150 yeni çalışanı bünyesine katmaya hazırlanıyor. Şirket, iş gücüne katılacak bu kişileri belirlemek için başvuruları kabul edecek. Peki, TPAO iş başvurusu şartları neler, kimler başvurabilir, nereden başvurulur? İşte, TPAO personel alımı ilanı hakkında merak edilenler...

Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı (TPAO), kadrosuna 150 yeni isim eklemeye hazırlanıyor. Şirket, iş gücüne katılacak bu yeni yetenekleri seçmek üzere başvuruları kabul edecek. TPAO'nun iş başvurusu süreci hakkında bilinmesi gereken detaylar...

TPAO İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

 TPAO'nun bölge müdürlüklerine ya da Türkiye İş Kurumu'nun resmi web sitesi olan www.iskur.gov.tr üzerinden gerçekleştirilebilecek. İşte TPAO'nun personel alımıyla ilgili detaylar:

TPAO İŞ BAŞVURUSU ŞARTLARI NELER?

TPAO, toplamda 150 kişiyi işe alacak. Bu kapsamda, Şırnak Bölge Müdürlüğü'ne 122 ön lisans mezunu, 9 uzman yardımcısı, 16 mühendis ve 1 avukat olmak üzere toplamda 26 kişi, Adıyaman Bölge Müdürlüğü'ne ise 2 uzman yardımcısı lisans mezunu personel alınacak.

Personel alımı süreci, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'e uygun olarak gerçekleştirilecek. Bu çerçevede, KPSS ilgili puan türü ve diğer belirlenen şartlar göz önünde bulundurulacak.

İlgili başvuru şartları ve detayları, www.iskur.gov.tr üzerinden yayınlanacak olan ilanla birlikte duyurulacak. Bu ilanda, adayların taşıması gereken gereksinimler net bir şekilde belirtilecek.

TPAO 150 personel başvuru şartları neler, kimler başvurabilir, nereden başvurulur? ile ilgili etiketler TPAO