Tozluyaka Dizisi Konusu ve Oyuncuları.. Tozluyaka Dizisi Nerede Çekiliyor?

Fox TV dizisi Tozluyaka dizisi yayın tarihi belli oldu. NTV Medya imzalı Tozluyaka dizisi 27 Haziran'da ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin ilk tanıtımı da herkesi şaşırttı. ATV'nin Kardeşlerim dizisine benzerliği ile dikkat çeken Tozluyaka aynı zamanda bir oyuncusu da bu diziden aldı.

Tozluyaka dizisi bu yaz ekrana gelmeye hazırlanan Fox TV dizilerinin belki de en dikkat çekeni olacak. İlk tanıtımıyla eleştirilere neden olan Lise dizisi Tozluyaka ATV'nin Kardeşlerim dizisine benzerliği ile dikkat çekti. Tozluyaka Dizisi Konusu ve Oyuncuları.. Tozluyaka Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kardeşlerim dizisine benzerliği senaryosuyla sınırlı kalmayan Tozluyaka dizisi aynı zamanda bu diziden bir oyuncuyu da transfer etti. Şehrin fakir mahallesinden çıkan dört gencin zengin çocukların okuduğu Kolejde okumaya başlamasıyla zorbalığa maruz kalacağı dizide nelerin olacağı da ilerleyen bölümlerde belli olacak.

Lise dizilerinin izleyici tarafından ilgi görmesiyle birlikte Fox Yönetimi de bu yaz için Tozluyaka dizisini yayınlama kararı aldı. Ancak kostüm dahil pek çok detayı Kardeşlerim dizisinden aldığı konusunda izleyiciden de eleştiriler aldı.

Tozluyaka Dizisi Konusu ve Oyuncuları.. Tozluyaka Dizisi Nerede Çekiliyor?

TOZLUYAKA OYUNCULARI KİMLER?

Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Kardeşlerim Ayşe olarak bilinen Çağla Şimşek de Tozluyaka dizisine transfer oldu.

Nilsu Berfin Aktaş
Burak Dakak
Çağla Şimşek
Tayanç Ayaydın
Dolunay Soysert
Kadim Yaşar
Can Bartu Aslan
Serra Pirinç
Nebil Sayın
Nur Yazar
Emre Kınay
Miraç Sezen
Ecem Çalhan
Ulvi Kahvaoğlu
Durukan Çelikkaya
Oğulcan Arman Uslu
Özgür Foster
Ahmet Haktan Zavlak

Tozluyaka Dizisi Konusu ve Oyuncuları.. Tozluyaka Dizisi Nerede Çekiliyor? ile ilgili etiketler kardeşlerim tozluyaka dizisi tozluyaka konusu tozluyaka oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.