Tozkuyaka 16. bölüm izle

Tozluyaka 16. bölüm ile FOX TV ekranlarında. Pazar akşamlarında yayınlanan Tozluyaka dizisinin son bölümünde; Cemre’nin oyununda ilk kurbanlar belli olacaktır. İşte, Tozluyaka 16. bölüm full izle linki…

Tozluyaka 16. bölüm ile Pazar akşamında FOX TV ekranlarında. Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Tozluyaka son bölümünde; Cemre’nin oyunu ve ilk kurbanları belli olurken kazanmaları adına en değer verdiklerini harcamak zorunda ve bir seçim için karar vermek durumundadırlar.

TOZLUYAKA 16. BÖLÜM ÖZETİ

Cemre’nin oyununun ilk kurbanları belli olmuştur. Kazanmaları için en değer verdiklerini harcamaları gerekiyordur. Artık seçim yapmak zorundadırlar..

Tozkuyaka 16. bölüm izle

Tüm bu oyunlardan habersiz olan Tozluyakalılar ise hedefinde Çağrı ve Ege’yi koymuştur. Ama bir şey kanıtlayamıyorlardır. Ali ise Berk’le olan kavgasında sakin kalmayı seçer ama başına gelecek büyük felaketten de kaçamaz.

Bu zor süreçte bir de Çağrı’nın öğreneceği sırlar hayatını alt üst eder. Sığınacağı tek kişi ile yalanlardan arınmış, gerçek bir dertleşme sonrası için başlayacak aşkın da temelini atacaktır.

Herkes seçimlerinin bedelini ödeyecektir.

TOZLUYAKA 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tozkuyaka 16. bölüm izle ile ilgili etiketler tozluyaka
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.