Toros tutkunları dikkat, bu fiyata şok olacaksınız! 2023 model Toros Türkiye pazarına hazırlanıyor!

Otomobil devi Renault’un en çok tercih edilen modellerinden olan ancak nerede ise 30 yıldır üretimi yapılmayan Toros, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Toros tutkunlarının yüzlerini güldüren yeni habere göre Renault’un 2023 Toros için düğmeye basmış olduğu öğrenildi. İşte detaylar…

Geçmişe damga vurmuş olan araç modelleri, teknolojinin gelişmesi ile birlikte yeni versiyonları ile satışa sunulmaya başlandı. Bu noktada ülkemizin özellikle kırsal kesimlerinde şimdiye kadar en çok tercih edilmiş olan modeller arasında yer alan Renault Toros için de bir süre önce hazırlıklara başlanmış olduğu duyurulmuştu. Yeni Toros’un ne zaman piyasaya sürüleceği, fiyatının ne olacağı uzun süredir merak edilirken yetkililer tüketicilerin yüzlerini güldüren yeni bir açıklamaya imza attı.

1990’lı yıllarda üretimi durdurulan ancak piyasada olan versiyonları ile dahi halen yüksek fiyatlar ile el değiştirmeye devam eden Renault Toros, yeni modeli ile gündeme bomba gibi düştü. Yakın zaman içerisinde Türkiye’de de satışa çıkacağı duyurulmuş olan 2023 model Toros’un fiyatının da belirlenmiş olduğu ileri sürüldü. Peki, 2023 Toros ne zaman satışa sunulacak? 2023 Toros kaç TL’den satılacak?

ELEKTRİKLİ TOROS TÜRKİYE PAZARINA HAZIRLANIYOR!

Toros tutkunları dikkat, bu fiyata şok olacaksınız! 2023 model Toros Türkiye pazarına hazırlanıyor!

Ülkemizde Zoe modeli ile büyük ilgi gören Fransız otomobil devi Renault, yeni bir açıklama ile gündeme geldi. Zoe modeli ile büyük bir çıkış yakalayan ancak yakın zaman içerisinde ilgili modelin yerine Renault 12’yi, ülkemizde bilinen ismi ile ise Renault Toros’un elektrik versiyonunu satışa çıkaracağını bildiren firma dikkatleri üzerine çekti.

Renault’tan gelen bilgilere göre Zoe modelinin satışta olduğu tüm pazarlarda sene sonu itibari ile elektrikli Toros satılmaya başlanacak. O pazarlardan birisi olan Türkiye’de de Zoe’nin yerini elektrikli Toros alacak.

ELEKTRİKLİ TOROS KAÇ TL’DEN SATIŞA SUNULACAK?

Şu an ülkemizin kırsal kesimlerinde halen tüketiciler tarafından en çok tercih edilen araç modellerinden biri olan ve araç fiyatlarının yükselmeye başlaması ile birlikte oldukça fahiş fiyatlar talep edilen Toros, yeni modeli ile heyecan yarattı. Sene sonunda elektrikli versiyonu ile Türkiye pazarında boy göstermeye hazırlanan Toros’un, 850 bin TL’den satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Toros tutkunları dikkat, bu fiyata şok olacaksınız! 2023 model Toros Türkiye pazarına hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Otomobil Araç Renault
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.