TOKİ arsa başvuruları e-devlet üzerinden TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacak

TOKİ Arsa başvuruları bugün başladı. Başvuru yapmak isteyenler bankalar önünde uzun kuyruklar oluştururken online e-devlet üzerinden yapılacak başvurular TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacağı bildirdi. Peki e-devlet üzerinden kademeli olarak yapılacak arsa başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

TOKİ Arsa başvuruları bu gün başladı. "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin "İlk Evim Arsa" başvuruları e-Devlet üzerinden TC kimlik numarasının son hanesine göre kademeli olarak alınıyor.

TOKİ arsa başvuruları e-devlet üzerinden TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacak

E-DEVLET ÜZERİNDEN TOKİ ARSA BAŞVURULARI 12 EKİMDE BAŞLAYACAK 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) inşa edilecek "İlk Evim, İlk İş Yerim" sosyal konut projesinde arsa için bugün başlayan başvurular, e-Devlet'ten ve projelerin bulunduğu illerdeki Ziraat Bankası şubelerinden yapılmaya devam ediyor.

Arsa başvurularında e-Devlet üzerinden yaşanabilecek yoğunluğun, hizmete erişimi engellememesi için kademeli alınan başvurular kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son hanesi "0" olanlar bugün ve yarın, "2" olanlar 12 Ekim'de, "4" olanlar 13 Ekim'de, 6 olanlar 14 Ekim'de, 8 olanlar ise 15 Ekim'de başvuru yapabilecek.

TOKİ arsa başvuruları e-devlet üzerinden TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacak ile ilgili etiketler TOKİ e-Devlet toki sosyal konut toki başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.