TOGG ön sipariş vermek istiyorum! 2023 TOGG ön siparişi nasıl verilir?

TOGG sipariş vermek istiyorum! Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG’un fabrikası 29 Ekim tarihinde resmen açıldı. Vatandaşlarda TOGG ön siparişi nasıl verilir sorusuna yanıt ararken ilk olarak 80 bin adet üretilecek otomobil için heyecanlı bekleyiş başladı. İşte, 2023 TOGG ön sipariş formu…

TOGG sipariş vermek istiyorum diyen vatandaşlar için heyecanlı geri sayıma geçildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Gemlik’te bulunan fabrikası resmen açılan Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG ön sipariş için bekleyiş başladı.

TOGG Ön Sipariş Ne Zaman?

TOGG ön sipariş için Cumhurbaşkanı Erdoğan bazı detaylara yer verdi. TOGG için ön siparişlerin 2023 yılı Şubat ayında açılacağı belirtildi.

29 Ekim tarihinde Gemlik Kampüsü'nde TOGG'un üretim tesisi açılışı resmen gerçekleştirildi. Üretilen yerli otomobillerin hemen satışa çıkması mümkün olmadığından ilk olarak araçların test için Avrupa’ya gideceği kaydedildi. Türk tip onayı ve Avrupa tip onayı almak için teste gidecek olan TOGG marka araçların 2023 Mayıs ayında satışa çıkacağı belirtildi.

TOGG ön sipariş vermek istiyorum! 2023 TOGG ön siparişi nasıl verilir?

TOGG Özellikleri

• TOGG araçlar arkadan itişli 200 HP ve dört tekerden çekişli 400 HP olmak üzere iki farklı motor gücünde üretilecek.

Bataryası 25 dakikada yüzde 80 doluluğa hızlı şarj ile ulaşacak.

Benzin ve dizel araçlarla rekabet edilecek araçlara satılacak

Fiyatı diğer elektrikli araçlara göre daha uygun olacak

• Arıza durumunda uzaktan müdahale mümkün olacak

TOGG otomobillerinin son hızı 180 km/sa olacak aracın 400 HP versiyonunda 0-100 km/sa hızlanması 4,8 saniye, 200 HP versiyonunda ise 7,6 saniyedir.

TOGG ön sipariş vermek istiyorum! 2023 TOGG ön siparişi nasıl verilir? ile ilgili etiketler TOGG Yerli otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'yi son yolculuğuna uğurlamak için İranlılar Meşhed'e akın etti

İran'da, pazar günü helikopter kazası geçirerek hayatını haybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyaniçin üç günlük cenaze töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Reisi için Meşhed'de düzenlenen son törene İranlılar adeta akın etti.