TMO'da KDV'siz 5 lt Rafine Ayçiçek Yağı 92 lira! İşte TMO 22 Şubat sıvı yağ fiyatları!

TMO'da Salı gününde 5 lt Rafine Ayçiçek Yağında çılgın indirim yaşanıyor. Yüzde 7'lik KDV indirimi sonrasında Ayçiçek Yağındaki şok indirim dikkatlerden kaçmıyor. İşte TMO 22 Şubat sıvı yağ fiyatları…

TMO’da temel gıda ürünlerinde indirim fırsatı şenliği devam ediyor. Yüzde 7’lik KDV indirimi sonrasında fiyatlar daha da aşağıya düşerken özellikle 5 lt Rafine Ayçiçek Yağındaki şok fırsat bütçeleri de sevindiriyor.

Ayçiçek Yağı fiyatlarındaki bu dengesizlikle beraber büyük bir indirim yapan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 5 lt Rafine Ayçiçek Yağı fiyatını 99 TL’den satışa sunmuştu. Ancak %7’lik KDV indirimi sonrasında TMO’dan bir çılgın indirim daha geldi.

TMO'da KDV'siz 5 lt Rafine Ayçiçek Yağı 92 lira! İşte TMO 22 Şubat sıvı yağ fiyatları!

Vatandaşlar ucuz Ayçiçek Yağı almak adına marketler önünde uzun kuyruklar oluştururken TMO’dan Ayçiçek Yağında 6.50 TL’lik çılgın bir indirim geldi. Litresi 20 TL’ye kadar düşen Ayçiçek Yağı TMO’da KDV’de yapılan %7’lik indirimin sonrasında 92.50 TL’den satışa çıkarıldığı öğrenildi.

TMO 5 lt Rafine Ayçiçek Yağının yeni ve güncel fiyatı ile TMO ofislerinde, PTT AVM ve Tarım Kredi Kooperatiflerinde satışa sunulduğu kaydedildi.

TMO'da KDV'siz 5 lt Rafine Ayçiçek Yağı 92 lira! İşte TMO 22 Şubat sıvı yağ fiyatları! ile ilgili etiketler TMO Toprak Mahsulleri Ofisi TMO ayçiçek yağı sıvı yağ fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.