TikTok hangi ülkenin? Ne zaman çıktı? TikTok kime ait?

Dünyanın en çok kullanılan mobil uygulamalardan TikTok ne zaman kuruldu merak ediliyor. Kısa sürede dünyanın pek çok ülkesinde tercih edilen TikTok hangi ülkenin, kime ait soruların yanıtlarını sizler için derledik.

TikTok uygulaması, dünyada çok tercih edilen bir uygulama. Birçok sosyal medya uygulamasını geçen TikTok kime ait?

TİKTOK HANGİ ÜLKENİN?

TikTok, bytedance tarafından kuruldu ve ciddi bir gelişme hızı elde etmektedir. Hızlı bir şekilde büyüyerek gelişen TikTok, yaygın bir kullanıma sahiptir. Bilindiği üzere 2016 tarihinde kurulan TikTok, 500 milyon aktif kullanıcıyla dikkat çekmektedir. Dünya genelinde bir fenomen haline gelen TikTok’un önünü kesmek uzun bir süre mümkün görülmemekle birlikte her geçen gün daha fazla büyümektedir. TikTok kimin hangi ülkeye ait ne zaman çıktı?

TikTok’un Sahibi Kimdir?

Herkesin aklında bu soru TikTok kimin? Popüler uygulamalar arasında yer alan TikTok, ÇİN ülkesinde bytedance tarafından yayınlandı ve kısa sürede en çok tercih edilen uygulama haline gelmiştir. Son derece başarılı olan TikTok, birçok sosyal medya uygulamasını sollamaktadır. 15 saniyelik videolar paylaşan kullanıcılar, TikTok’u aktif bir şekilde kullanmaktadır. Gençlisinden yaşlısına kadar birçok kitleyi etkileyen TikTok, bir salgın gibi yayılmaktadır.

Globalde öne çıkan 20 istatistiği ile TikTok - Webrazzi

Ciddi bir kitleye sahip olan TikTok, çok fazla kullanıldığından oldukça popüler bir uygulamadır. Kendisine alternatif bir sosyal medya aracı arayanlar, TikTok’ta aradıkları samimiyeti bulmaktadır. TikTok kullanıcıları çektikleri videolarda özgün olmaya çalışarak, videolarının diğer mecralarda yayınlanmasını sağlamaktadır. Kullanıcılar kolay bir şekilde içerik oluşturabildiğinden, TikTok’u tercih etmektedir.

Hindistan'dan Çin'e misilleme: TikTok yasaklandı - Son Dakika Haberleri

TikTok Ne Kadar Güvenli?

Herhangi bir sosyal ağı kadar riskli olan TikTok, herkese açık bir platformdur. Milyonlarca kişi TikTok’u severek kullanmakta ve güven duymaktadır. İnsan dostu bir uygulama olan TikTok, insanların hayatında önemli bir yere sahiptir. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcısı olan TikTok, güvenli bir deneyim sunmaktadır. On binlerce video titizlikle incelenmekte, kullanıcıların güvenliği ön planda tutulmaktadır. Dünyada her geçen gün daha fazla büyüyen TikTok, mevcut güvenlik önlemlerinin hepsini almaktadır. Diğer kullanıcıların videolarını görmesini istemeyenler, videolarını kimin görebileceğini ayarlayabilmektedir. Gerçekten başarılı video çekenler TikTok’ta popüler olmakta, binlerce aboneye ulaşmaktadır. Kısa sürede yayılan TikTok, birçok sosyal medya kullanıcısının vazgeçilmezlerindendir. Özgün, neşeli ve eğlenceli videoların yer alması, TikTok’u diğer uygulamalardan ayırmaktadır.

TikTok hangi ülkenin? Ne zaman çıktı? TikTok kime ait? ile ilgili etiketler TikTok tiktok kime ait
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.