THY karşısında set vermeden kazanan Eczacıbaşı Dynavit, play-off etabında avantajı kaptı

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off 3-4'üncülük etabı ilk maçı için Türk Hava Yolları’na konuk olan Eczacıbaşı Dynavit, deplasmanda maçı 3-0 kazanarak avantajı kaptı. Eczacıbaşı Dynavit - Türk Hava Yolları serisinin ikinci karşılaşması, 3 Mayıs Salı günü saat 15:00’da Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanacak. Eczacıbaşı, bu karşılaşmayı da kazanması halinde sezonu üçüncü sırada bitirecek.

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off 3-4'üncülük etabı ilk karşılaşmasında Eczacıbaşı Dynavit, Türk Hava Yolları'nı 3-0 yenerek seride 1-0 öne geçti. Eczacıbaşı Dynavit, ilk sette Boskovic’in smaç sayılarıyla maçı kontrol altına aldı ve seti 25-18 kazandı.

Başarılı takım oyununa devam eden Eczacıbaşı Dynavit, Boskovic'in smaç servisleriyle etkili olduğu ikinci seti 25-19 kazanarak skoru 2-0 yaptı. Türk Hava Yolları, üçüncü sete iyi başladı ve Orthmann ile sayı üretti. Son bölümlerde skor üstünlüğünü ele alan Eczacıbaşı Dynavit, seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı. İki galibiyete ulaşan tarafın lig üçüncüsü olacağı serinin ikinci maçı, 3 Mayıs Salı günü oynanacak.

TÜRK HAVA YOLLARI - ECZACIBAŞI DYNAVIT

SALON: Burhan Felek Vestel
HAKEMLER: Erol Akbulut, Aylin Turnaoğlu

TÜRK HAVA YOLLARI: Carlini, Kingdon, Aslı Kalaç, Polen Ünver, Orthmann, Bahar Guidetti (Ceren Önal, Berin Yıldırım, Van Ryk, Şeyma Ercan, Ada Germen, İrem Çor)
ECZACIBAŞI DYNAVIT: Hande Baladın, Beyza Arıcı, Boskovic, Saliha Şahin, Heyrman, Ognjenovic (Simge Aköz, Fatma Şekerci, Gözde Yılmaz)

SETLER: 18-25, 19-25, 20-25
SÜRE: 84 dakika (25, 30, 29)

 

 

THY karşısında set vermeden kazanan Eczacıbaşı Dynavit, play-off etabında avantajı kaptı ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları Eczacıbaşı Dynavit
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.