Threads'e nasıl kayıt olunur? Meta'nın Threads'i nereden indirilir?

Threads'e nasıl kayıt olunur? Meta'nın Threads'i nereden indirilir? soruları Twitter'ın patronu Elon Musk'ın tweet görüntüleme sınırlamaları ve teknik aksaklıklar gibi problemler nedeniyle gündeme geldi. Son günlerde Elon Musk'ın yaptığı bu kısıtlamalar gözleri Meta'nın Twitter benzeri yeni sosyal medya uygulaması olan Threads'e çevirdi. Peki Threads'e nasıl kayıt olunur? Meta'nın Threads uygulaması nereden indirilir? Android ve iOS'a Threads indirme nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Twitter'da son günlerde yaşanan aksaklıklar ve tweet görüntüleme kısıtlaması gibi sorunlar gözleri 6 Temmuz itibariyle kullanıma sunulacak olan Threads'e çevirdi. Threads, Instagram'a entegre bir şekilde çalışan bir uygulama olarak tanımlanmaktadır ve Twitter benzeri platform tarzıyla kullanıcılara yeni seçenekler sunacak. Peki Threads'e nasıl kayıt olunur? Meta'nın Threads uygulaması nereden indirilir? Android ve iOS'a Threads indirme nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

THREADS'E NASIL KAYIT OLUNUR?

Threads uygulaması, Mark Zuckerberg'in girişimi olan Meta şirketi tarafından geliştirilmektedir. Zuckerberg'in bu uygulama ile özellikle Elon Musk ve Twitter gibi büyük rakipleriyle rekabete girmesi beklenmektedir.

 Instagram ile bağlantılı olarak kullanılan Threads, takipçilerinizle daha rahat bir şekilde iletişim kurmanıza olanak sağlar. Bu uygulama, Twitter'a benzer özelliklere sahip olduğu için Twitter'ın yerini alabilecek potansiyele sahip olduğu söylenmektedir.

Threads'e nasıl kayıt olunur? Meta'nın Threads'i nereden indirilir?

Threads, adından da anlaşılacağı üzere bir konuşma dizisi veya mesajlar serisi şeklinde işlemektedir. Takipçileriniz veya istediğiniz kişiler bu konuşmalara katılarak iletişim sağlayabilmektedir. Uygulama, Twitter teması ve Instagram temasını bir araya getirmiş gibi görünmektedir. Bu sayede kullanıcılar, fikirlerini paylaşabilir, cevaplar alabilir, beğeni alabilir ve paylaşımlarını diğer kullanıcılarla paylaşabilirler.

Threads'e kayıt olmak için Instagram hesabınızı veya mail adresinizi kullanabilirsiniz. . Instagram profilinizi bu uygulamayla eşleştirerek yeni bir profil oluşturma zahmetinden kurtulabilirsiniz.

THREADS NEREDEN İNDİRİLİR? (ANDROID VE IOS)

Threads uygulaması 6 Temmuz tarihi itibariyle kullanıcıların erişimine açıldı. Android ve iOS cihaza sahip kişilerin uygulama mağazaları üzerinden indirebilecekleri uygulamayı indirme işlemi ise çok basit. Aşağıda paylaştığımız bağlantı linkleri üzerinden Android veya iOS olmak üzere istediğiniz seçenek ile cihazınıza Threads'i indirebilirsiniz.

ANDROİD CİHAZINIZA THREADS UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

IOS CİHAZINIZA THREADS UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Threads'e nasıl kayıt olunur? Meta'nın Threads'i nereden indirilir? ile ilgili etiketler Threads
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.