Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz şimşek dövmesini sildirecek mi?

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile kendisinden 11 yaş büyük Thor Saevarsson yollarını ayırmıştı. Ünlü oyuncu, Saevarsson ile sevgili olduğu dönemde yaptırdığı şimşek dövmesi hakkında konuştu ve çok merak edilen 'Dövmeyi sildirecek mi?' sorusuna yanıt verdi.

İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile yaşadığı aşka nokta koyan Dilan Çiçek Deniz Baltalimanı'nda görüntülendi.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; 28 yaşındaki güzel, İzlandalı reklam yönetmeni ile sevgili olduğu dönemde yaptırdığı şimşek dövmesi hakkında konuştu.

Dilan Çiçek, "Şu an için sildirmek istediğim bir dövme yok. Kalsın şu an. Hepsini seviyorum. Keyfim yerinde, hikayesini de çok düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson, Dilan Çiçek Deniz'le birlikteyken göğsüne sevgilisinin adının baş harflerinden oluşan 'DÇD' dövmesi yaptırmıştı.

Saevarsson, bu dövmeyi adını taşıdığı, İskandinav mitolojisinde gök gürültüsü tanrısı olarak bilinen Thor'u simgleyen şimşekle süslemişti. Güzel oyuncu da göğsüne yaptırdığı şimşek dövmesiyle sevgilisinin jestine karşılık vermişti.

 

Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz şimşek dövmesini sildirecek mi? ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.