Theon Greyjoy öldü mü?

Theon Greyjoy öldü mü? Game of Thrones dizisinin önemli karakterlerinden biri olan Theon Greyjoy hakkında internette yapılan araştırmalar hız kazandı. 1. sezondan bu yana dizinin kadrosunda yer alan karakter, GoT 8. sezon 3. bölümde gerçekleşen büyük savaşta Night King'e karşı cesurca savaştı. Peki Theon Greyjoy öldü mü? Kim öldürdü? Game of Thrones Theon Greyjoy nasıl öldü? İşte detaylar...

Theon Greyjoy öldü mü? Milyonların heyecanla takip ettiği Game of Thrones dizisinin önemli karakterlerinden Theon Greyjoy dizinin birinci bölümünden bu yana kadroda yer alıyor. Dizinin 8. sezon 3. bölümünde Night King ile savaşan insanların tarafında yer alan Theon Greyjoy yüzlerce Ak Gezeni öldürdü ve Brandon Stark'ı korudu. Peki Theon Greyjoy öldü mü? Kim öldürdü? Theon Greyjoy nasıl öldü? İşte ayrıntılar...

THEON GREYJOY ÖLDÜ MÜ?

Theon Greyjoy, Brandon Stark'ı koruduktan sonra Night King tarafından mızrakla öldürüldü.

GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜMDE BAŞKA KİMLER ÖLDÜ?

Dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümünde geçen bölümden bilindiği üzere Sansa Stark ve Tyrion Lannister'ın da aralarında yer aldığı pek çok kişi, güvenlik gerekçesiyle büyük savaş öncesi Stark ailesinin büyük mezarlarına girdi.

Kışyarı'nın kapılarında ise Jaime Lannister ve geçiğimiz bölümde Jaime tarafından şövalye ilan edilen Tarth'lı Brienne Ak Gezenler'i bekliyordu.

Bu esnada ekranlarda Jon Snow'un kurdu Ghost'un görünmesi ise dizinin hayranlarını oldukça mutlu eden anlardan biri oldu. Ghost ve Jorah, Dorthrakiler ile birlikte savaştaki yerlerini alıyor.

Öte yandan bu bölümde aynı zamanda Melisandre de geri dönüyor ve söylediği bir ilahi ile Jon Snow ile Daenerys'in ordusundaki herkesin kılıcı bir gece için olsa dahi alevlenerek Azor Ahai oluyor.

Dorthrakiler ile Ak Gezenler arasında yaşanan çarpışmanın ardından Dorthraki ordusunun neredeyse tamamı ölüyor ama Jorah ve Ghost sağ olarak kurtuluyor.

Drogon ve Rhaegal'ın alevleriyle çok sayıda Ak Gezen'in öldüğü savaşta Ak Gezen ordusu Tarth'lı Brienne ve Jaime Lannister önderliğindeki Lekesizler'e (Unsullied) saldırıyor. Yaşanan büyük savaşta Brienne ve Jaime yara alsa da sağ çıkmayı başarıyor.

Drogon ve Rhaegal'ın alevleriyle pek çok Ak Gezen'in öldüğü çarpışmada yaşanan bir olay ise dizi izleyicilerini şoke etti.

Daenerys'in Drogon'a "Dracarys" komutu vermesiyle Night King alevler arasında kaldı. İzleyiciler bu esnada Night King'in öldüğünü düşünürken Ak Gezenler'in lideri alevlerin arasından çıktı ve yönün Bran'e doğru çevirdi. (Dizide anlatıldığı üzere sadece Targaryen kanı taşıyanlar alevlerden etkilenmiyor)

Stark hanedanın mezarında ise Ak Gezenler ordusu mezardakileri hedef alıyor ve Arya neredeyse tek başına mücadele ederek buradakilerin güvende olduğundan emin olarak ayrılıyor.

Dün gece yayınlanan bölümde Arya Stark izleyicilerden tam not aldı. Bran ile Theon'un yanına gitmek üzere mezardan ayrılan Arya ile izleyiciler Theon ile Night King arasındaki savaşı gördü.

Bu esnada Bran'i korumaya çalışan Theon hayatını kaybetti ve White Walker şle Bran karşı karşıya geldi.

Bu esnada Arya sahneye çıktı ve Night King'e saldırdı.

Kısa süreli bir mücadelenin ardından Arya Stark, Valarian çeliği ile Night King'i öldürdü!

Binlerce parçaya ayrılan Night King ile Ak Gezenler ordusu da tek tek öldü ve Kışyarı'na destansı bir savaştan sonra derin bir sessizlik hakim oldu.

Büyük ve destansı savaş sahneleriyle şekillenen 3. bölümde Jon Snow ve Daenerys'in ordusu büyük kayıplar aldı. İşte dün gece yayınlanan yeni bölümde hayatını kaybedenler:

Night King

Ak Gezenler

Viserion

Jorah Mormont

Lyanna Mormont

Theon Greyjoy

Beric Dondarrion

Melisandre

Edd Tollett

Dorthrakiler

Theon Greyjoy öldü mü? ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.