The Signal konusu ne, oyuncuları kimler? The Signal 2. sezon ne zaman?

Heyecanla beklenen Netflix dizisi "The Signal (Sinyal)" için geri sayım tamamlandı. Dünyanın en popüler dijital platformunda izleyicilerle buluşan 'Sinyal'in ayrıntıları arama motorlarında araştırılıyor. Bu çerçevede The Signal'ın konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, The Signal konusu ne, oyuncuları kimler? The Signal 2. sezon ne zaman? İşte, The Signal hakkında merak edilen tüm detaylar...

Heyecanla beklenen Netflix dizisi "The Signal (Sinyal)" için geri sayım tamamlandı. Dünyanın en popüler dijital platformunda bulunan 'Sinyal'in ayrıntıları şimdi arama motorlarında yoğun ilgi görüyor. The Signal'ın hikayesi ve oyuncu kadrosu hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler var. Peki, The Signal'ın konusu ne, oyuncuları kim? The Signal'ın ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte, The Signal ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

The Signal konusu ne, oyuncuları kimler? The Signal 2. sezon ne zaman?

THE SIGNAL KONUSU NE?

Sebastian Hilger ve Philipp Leinemann tarafından yönetilen Almanca Netflix orijinal dizisi "The Signal", merakla beklenen bir yapım haline geldi. Hilger ve Nadine Gottmann'ın orijinal fikrini geliştirdiği dizi, senaryoları Gottmann, Florian David Fitz ve Kim Zimmermann tarafından kaleme alınmıştır. Dizinin yapımcılığını ise Christian Springer, Amir Hamz, Fahri Yardim ve Johannes Jancke Bon Voyage Films GmbH markası altında üstlenmiştir.

Dizide, astronot Paula'nın gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasıyla başlayan olaylar, kocası ve kızının gerçeği bulma çabalarını merkezine alıyor. Ancak her adım attıkça daha karmaşık bir hale gelen olaylar, onları beklenmedik tehditlerle karşı karşıya bırakıyor.

THE SIGNAL OYUNCULARI KİMLER?

Florian David Fitz, dizinin senaryolarını yazmanın yanı sıra başrol oyuncusu Sven Groth'u da canlandırıyor. Sven, astronot karısının kayboluşunu araştıran bir koca olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Fitz'i daha önce "Jesus Loves Me", "The Most Beautiful Day", "100 Things" ve "Oskars Kleid" gibi yapımlardan tanıyabilirsiniz. Fitz'in bir sonraki projesi ise "Der Vierer" adlı komedi filmi olacak.

Carlotta Groth karakterini canlandıran Yuna Bennett, Sven ve Paula'nın kızı olarak dizide yer alıyor. Sven'in çabalarına rağmen Carlotta'nın güvenliğini sağlamak için mücadele veren Bennett, henüz oyunculuk kariyerinin başlarında olmasına rağmen dikkat çekiyor.

Peri Baumeister ise gizemli bir şekilde kaybolan astronot Paula Groth'u canlandırıyor. Baumeister, daha önce "The Last Kingdom" ve "Skylines" gibi yapımlarda rol almıştır.

The Signal konusu ne, oyuncuları kimler? The Signal 2. sezon ne zaman? ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.