Gönül Dağı dizisinde deprem icadı ne olacak? Amcaoğulları ayrılık kararı alıyor mu?

Gönül Dağı'nın 141. bölümünde heyecan ve gerilim dolu gelişmeler yaşandı. Amcaoğulları Taner ve Yunus, deprem icadını satın almak isteyen ekiple bir konuda anlaşamayıp yollarını ayırmaya karar verirler. Bu beklenmedik ayrılık, dizinin hayranlarını şaşkına çevirdi.

Gönül Dağı 141. Bölüm izleme ekranı aramaları, dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından hız kazandı. 1 Haziran 2024 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan bölümde heyecan ve duygu dolu gelişmeler yaşandı.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDE NELER YAŞANDI?

Kenan ve Elif, farklı bebeklerinin kurtulabilmesi için umut ışığı arıyorlar. Bu amaçla Kenan'ın okuldan arkadaşı olan bir doktora danışmaya karar veriyorlar.
Hüseyin, Selami ve Aydın, muhtarlık seçimlerinde aday olmaya karar veriyorlar. Seçim kampanyası heyecanı tüm köye yayılırken, Asuman ve Cemile de adaylara destek olmaya hazırlar.
Dizinin yeni bölümünde yaşanan diğer gelişmeler ise izleyicileri ekranlara kilitliyor.

AMCAOĞULLARI AYRILIYOR

Gönül Dağı'nın 141. bölümünde heyecan ve gerilim dolu gelişmeler yaşandı. Amcaoğulları Taner ve Yunus, deprem icadını satın almak isteyen ekiple bir konuda anlaşamayıp yollarını ayırmaya karar verirler. Bu beklenmedik ayrılık, dizinin hayranlarını şaşkına çevirdi.

DEPREM İCADI NE OLACAK?

Anlaşmazlığın sebebi tam olarak bilinmese de, Taner ve Yunus'un icadın geleceği konusunda farklı görüşlere sahip olduğu anlaşılıyor. Bu durum, icadın kaderini belirsiz hale getiriyor. İzleyiciler, amcaoğullarının tekrar bir araya gelip gelmeyeceğini ve icadın ne olacağını merakla bekliyor.

KENAN VE ELİF İÇİN UMUT IŞIĞI ARANIYOR

Kenan ve Elif, farklı bebeklerinin kurtulabilmesi için umut ışığı arıyorlar. Bu amaçla Kenan'ın okuldan arkadaşı olan bir doktora danışmaya karar veriyorlar. Doktorun vereceği haber, Kenan ve Elif'in hayatını sonsuza dek değiştirecek gibi görünüyor.

MUHTARLIK İÇİN NEFESLER TUTULDU

Hüseyin, Selami ve Aydın, muhtarlık seçimlerinde aday olmaya karar veriyorlar. Seçim kampanyası heyecanı tüm köye yayılırken, Asuman ve Cemile de adaylara destek olmaya hazırlar. Köylüler, yeni muhtarın kim olacağını merakla bekliyor.

BAŞKA NELER YAŞANDI?

Dizinin yeni bölümünde yaşanan diğer gelişmeler ise izleyicileri ekranlara kilitliyor. Bölümde yaşanan diğer gelişmeler arasında şunlar yer alıyor. Veysel ve Dilek arasında gerginlikler yaşanıyor. Ramazan ve Ömer yeni bir işe başlıyorlar. Naciye ve Ferit, torunlarıyla keyifli vakit geçiriyorlar.

Gönül Dağı dizisinde deprem icadı ne olacak? Amcaoğulları ayrılık kararı alıyor mu? ile ilgili etiketler televizyon dizi Gönül Dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.