Ru dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede yayınlanıyor, nerede çekiliyor?

Gain platformunda yayınlanan Ru dizisi, 38 yaşında evli bir kadın olan Reyan ile 18 yaşındaki Uzer'in imkansız aşk hikayesini konu alıyor. Dizinin cesur aşk sahneleri ve yaş farkı sebebiyle büyük ses getirmesi, izleyicilerin merakını da beraberinde getiriyor. Bu bağlamda 'Ru konusu ne?' veya 'Ru dizisinde kimler oynuyor?' gibi sorular sıkça araştırılıyor. Peki, Ru dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede yayınlanıyor, nerede çekiliyor? İşte Ru konusu ve oyuncu kadrosu...

Geçtiğimiz günlerde izleyicileriyle buluşan Ru dizisi, 38 yaşında evli ve iki çocuk annesi olan Reyan ile 18 yaşında hayatta kalma mücadelesi veren Uzer'in imkansız aşk hikayesini konu alıyor. Yaş farkına ve toplumsal tabulara meydan okuyan bu cesur aşk hikayesi, duygusal sahneleri ve samimi anlatımıyla izleyicileri ekranlara kilitliyor. Peki, Ru dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede yayınlanıyor, nerede çekiliyor? İşte Ru dizisinin konusu ve oyuncuları...

Ru dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede yayınlanıyor, nerede çekiliyor?

RU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Reyyan, evliliğinde mutsuz olan ve hayatında yeni bir sayfa açmaya çalışan bir kadındır. 18 yaşındaki Uzer ile tanışması ise onun hayatını tamamen değiştirir. Aralarındaki yaş farkına ve Reyan'ın evliliğine rağmen tutkulu bir aşk yaşamaya başlayan çift, bu imkansız aşkın sonuçlarıyla yüzleşmek zorundadır.

RU DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin başrollerinde Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül yer alıyor. Reyan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, uzun bir aradan sonra ekranlara dönüş yapıyor. Uzer karakterini ise genç yetenek Burak Berkay Akgül canlandırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi isimler de yer alıyor.

RU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ru dizisi, Ege'nin incisi İzmir'in Urla ilçesinde çekiliyor. Urla'nın eşsiz doğası ve tarihi atmosferi, dizinin hikayesine de yansıyor.

Ru dizisi, yayınlandığı ilk bölümden itibaren aşk sahneleri ve yaş farkı konusuyla büyük tepki çekmeye başladı. Bazı izleyiciler dizinin konusunu ve sahnelerini ahlak dışı bulurken, bazı izleyiciler ise bu tür yasak aşk hikayelerinin de anlatılması gerektiğini savunuyor.

Ru dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede yayınlanıyor, nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler Ru dizisi dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.