TFF'den Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası dostluk ve kardeşlik mesajı: Kimsenin şüphesi olmasın...

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Mücadelenin sonunda çıkan olaylar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), dostluk ve kardeşlik mesajı yayınlayarak olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağı belirtti.

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti.

Mücadelenin sonunda çıkan olaylar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), dostluk ve kardeşlik mesajı yayınlayarak olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağı belirtti.

İŞTE O MESAJ:

''Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor A.Ş. ile Fenerbahçe A.Ş. arasında oynanan maç sırasında ve maçtan sonra meydana gelen olaylarla ilgili; temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz.

Dostluk, barış ve kardeşlik oyunu olan futbolda yaşananlar asla kabul edilemez.

Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın.''

 

 

TFF'den Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası dostluk ve kardeşlik mesajı: Kimsenin şüphesi olmasın... ile ilgili etiketler Trabzonspor Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig TFF
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.