TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş stadının EURO 2032 listesinde olamama nedenini açıkladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye - İtalya ortaklığında düzenlenecek EURO 2032'nin UEFA'ya verilen listesinde Beşiktaş stadının olmama nedenini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2032 statlar listesinde Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nun olmama nedenini açıkladı.

Büyükekşi şu ifadeleri kullandı:

"Biz kimseye ulufe dağıtmıyoruz. Burada UEFA'nın kriterleri var, en yüksek seyirci kapasitesi olan statları bildirmemiz gerekiyor"

"Sadece 5 stat olacak. Bu bir İstanbul şampiyonası değil, Türkiye'de yapılacak bir organizasyon. Bu konuda polemik oluşturmak doğru değil. 2026'nın sonunda statlar belli olacak, orada da polemik olmaması lazım. Gönül ister ki 30 şehrimizde 30 statta yapabilsek."

 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş stadının EURO 2032 listesinde olamama nedenini açıkladı ile ilgili etiketler Mehmet Büyükekşi TFF Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.