Tevfik Göksu'dan başta Yeniden Refah olmak üzere Milli Görüş'ün içinden çıkan herkese çağrı!

Esenler Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Tevfik Göksu, Milli Görüş'ün içinden çıkan herkese bir çağrı yaptı. Göksu, " Rahmetli Erbakan hocamızın sağından, solundan yetişmiş her bir insanın şu anda yapması gereken en önemli varoluşun Tayyip Erdoğan'ın yanında dimdik durmak olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'nın teklifini reddederek yerel seçimlere ittifaksız girme kararı almıştı. 

Milli Görüş'ün temsilcisi olduklarını öne süren Yeniden Refah Partisi'nin bu kararı tepki çekmişti. 

Esenler Belediye Başkanı ve yeni dönem Cumhur İttifakı adayı Tevfik Göksu, Adem Metan'a verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"ERBAKAN HOCAMIZLA YETİŞMİŞ HERKES ERDOĞAN'IN YANINDA DİMDİK DURMALI"

Milli Görüş'ün içinden çıkanlara çağrı yapan Göksu, " Rahmetli Erbakan hocamızın sağından, solundan yetişmiş her bir insanın şu anda yapması gereken en önemli varoluşun Tayyip Erdoğan'ın yanında dimdik durmak olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Tevfik Göksu'dan başta Yeniden Refah olmak üzere Milli Görüş'ün içinden çıkan herkese çağrı!

 

 

 

Tevfik Göksu'dan başta Yeniden Refah olmak üzere Milli Görüş'ün içinden çıkan herkese çağrı! ile ilgili etiketler Tevfik Göksu Esenler AK Parti Yeniden Refah Partisi Milli görüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.