Necmettin Erbakan'ın en yakın koruması, "Murat Kurum'a oy vermeliyiz" dediği için YRP'den ihraç ediliyor... Fatih Erbakan bu vefasızlığa ne diyecek?

“Erbakan hocam olsaydı Murat Kurum'u belediye başkanı yapmamızı beklerdi" çıkışıyla gündem olan Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz partisi tarafından Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Necmettin Erbakan'ın ayaklarını yıkayan en yakınındaki isim olan Akyüz'ün disiplin kuruluna sevk edilmesine Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın ne diyeceği ise merak konusu. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı sürecinde Kocaeli’den çok Halk TV’de ve Sözcü TV’de görülen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, İmamoğlu propogandası yapmasıyla gündemde.

İMAMOĞLU'NU DESTEKLEYEN HALA PARTİDE...

"AK Parti'li Murat Kurum yerine Ekrem İmamoğlu'nu tercih ederiz." sözleriyle çok konuşulan Aydal hala partideki görevine devam ediyor. 

Necmettin Erbakan'ın en yakın koruması, "Murat Kurum'a oy vermeliyiz" dediği için YRP'den ihraç ediliyor... Fatih Erbakan bu vefasızlığa ne diyecek?

"ERBAKAN HOCAM OLSAYDI KURUM'U BAŞKAN YAPMAMIZI BEKLERDİ"

“Erbakan hocam olsaydı Murat Kurum'u belediye başkanı yapmamızı beklerdi" çıkışıyla gündem olan Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz ise partisi tarafından Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi. 

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

"NECMETTİN ERBAKAN HAYATTA OLSAYDI CUMHUR İTTİFAKI'NI DESTEKLERDİ"

Necmettin Erbakan hayatta olsaydı Cumhur İttifakı'nın yanında yer alırdı diyen Akyüz şu ifadeleri kullandı:

Geçen seneki seçimlerde biz Cumhur İttifakı içerisinde yer aldık. Hala bunu savunuyorum. Özellikle büyükşehirlerde ittifak olmalıydı. Ne yazık ki bu ittifak olmadı. Şu anki görüşüm belki buradan dönülebilir. Bu ittifakın devam etmesi, ettirilmesi, yeniden gözden geçirilmesi lazım. Özellikle İstanbul seçimleri için bunun çok gerekli olduğunu düşünüyorum.

Necmettin Erbakan'ın en yakın koruması, "Murat Kurum'a oy vermeliyiz" dediği için YRP'den ihraç ediliyor... Fatih Erbakan bu vefasızlığa ne diyecek? - Resim : 2

NECMETTİN ERBAKAN'IN AYAKLARINI YIKAMIŞTI..

Necmettin Erbakan'ın en yakınındaki isim olan Akyüz'ün Erbakan'ın ayaklarını yıkadığı anlar o dönem gündem olmuştu. 

Necmettin Erbakan'ın en yakın koruması, "Murat Kurum'a oy vermeliyiz" dediği için YRP'den ihraç ediliyor... Fatih Erbakan bu vefasızlığa ne diyecek? - Resim : 3

FATİH ERBAKAN BU VEFASIZLIĞA NE DİYECEK?

Babasının sürekli yanında olan ve cenazesini ilk sırtlayan isimlerden olan Akyüz'ün disiplin kuruluna sevk edilmesine Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın ne diyeceği ise merak konusu. 

Necmettin Erbakan'ın en yakın koruması, "Murat Kurum'a oy vermeliyiz" dediği için YRP'den ihraç ediliyor... Fatih Erbakan bu vefasızlığa ne diyecek? - Resim : 4

YENİDEN REFAH'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Akyüz'ün bu açıklamalarının ardından ise Yeniden Refah Partisi'nden karşı bir hamle geldi.

Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada MKYK Üyesi Akyüz'ün Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildiği belirtildi.

"PARTİMİZİN ÇİZGİSİNE UYUMLU OLMAYAN AÇIKLAMALAR YAPTI"

Yeniden Refah Partisi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

MKYK üyemiz Abdurrahman Akyüz, Anadolu Ajansı’na verdiği bir demeçte parti disiplinini yok sayan, görev ve yetki sınırlarını aşan, partimizin çizgisiyle uyumlu olmayan açıklamalarda bulunması sebebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir.

Yeniden Refah Partimiz dün olduğu gibi bugün de Milli Görüş çizgisinde yoluna devam etmektedir ve partimizin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz’dür. İstanbul teşkilatlarımız da Sayın Altınöz ile omuz omuza, İstanbul’da Milli Görüş Belediyeciliği dönemini yeniden başlatmak için mücadelesine devam etmektedir.

Necmettin Erbakan'ın en yakın koruması, "Murat Kurum'a oy vermeliyiz" dediği için YRP'den ihraç ediliyor... Fatih Erbakan bu vefasızlığa ne diyecek? ile ilgili etiketler Fatih Erbakan Necmettin Erbakan Yeniden Refah Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.