Tether nedir? Tether Coin nasıl alınır?

İlk kurulduğunda RealCoin olarak adlandırılan Tether, USDT sembolü ile piyasada yer alan bir kripto para birimidir. Bu çerçevede, kripto paralar ile ilgili en çok araştırma yapılanlardan biri olan Tether'a yönelik ayrıntılar ve nasıl alınacağı merakla araştırılıyor. Peki, Tether nedir? Tether Coin nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde...

Tether Limited tarafından Temmuz 2014'te kurulan bir kripto para birimidir. Kurulduğu zaman adı RealCoin olan Tether'in ismi Kasım 2014'te değiştirildi. Son dönemlerde arama motorlarında, "Tether nedir? Tether Coin nasıl alınır?" en çok araştırılan sorular arasında yer alıyor. Detaylar haberimizde...

Tether nedir? Tether Coin nasıl alınır?

TETHER NEDİR?

Tether (USDT), ABD dolarının sanal bir versiyonu olan bir stabil coini ifade ediyor. Şirket piyasada yer alan her Tether kripto para karşılığında kasada 1 ABD doları bulunduğu iddia ediliyor.

Kullanıcılar Tether yani USDT bakiyelerini blockchain sistemi ile kolay bir şekilde transfer edebilir ve ERC-20 blockchain sistemine uygun bir biçimde sanal cüzdanlarında tutabilirler.

TETHER COIN NASIL ALINIR?

Türkiye'de Türk Lirası ile Tether satın almak oldukça kolay ve hızlı bir işlem olarak yapılabilir. Tether alım ve satım işlemlerinizi kripto para borsaları üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte, BTC/USDT, ETH/USDT ve XRP/USDT paritelerini tercih ederek kolay bir şekilde işlem yapabilirsiniz.

Tether nedir? Tether Coin nasıl alınır? ile ilgili etiketler tether
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.