Teşkilat Kurtlar Vadisi'ni topluyor! Memati'den sonra Güllü Erhan da kadroda! Milyonlar ayakta!

TRT 1'in sevilerek izlenen dizisi Teşkilat yılın transfer bombasına imza atıyor. Son dönemin en çok konuşulan dizisi, Kurtlar Vadisi'nin yıldız oyuncusuna kancayı taktı. Milyonları heyecanlandıran haber sonrası sosyal medya Kurtlar Vadisi Güllü Erhan'ın transfer haberiyle çalkalandı.

Çağlar Ertuğrul, Gürkan Uygun ve Deniz Baysal Yurtçu'nun başrollerinde oynadığı Teşkilat reytingleriyle kanalını sevindirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlanan diziye yaz döneminde birçok oyuncu kadroya katıldı. Son olarak bugün gelen bir haber ise milyonları heyecanlandırdı.

Kurtlar Vadisi dizisinin yıldız ismi Güllü Erhan olarak bilinen yıldız ismi, TRT 1 dizisi Teşkilat'ın radarına girdi. Dizinin yapımcılığını üstlenen yapımcı şirket Güllü Erhan'ı kadroya katmaya hazırlanıyor.

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı bambaşka biri oldu! İşte yeni mesleği

Güllü Erhan'ın sosyal medyada henüz açıklama yapmamasına rağmen milyonlarca takipçisi tarafından soru yağmuruna tuttu. Peki Güllü Erhan Teşkilat'a mı katılıyor?

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı bambaşka biri oldu! İşte yeni mesleği

MEMATİ'DEN SONRA O İSİM DE TEŞKİLAT'TA!

Kurtlar Vadisi'nde Memati karakterini oynayan Gürkan Uygun'un Teşkilat dizisine katılması büyük yankı uyandırmıştı. Son olarak Kurtlar Vadisi'nden Güllü Erhan'ı kadroya katıyor. İddiaya göre Güllü Erhan, birkaç bölüm sonra diziye dahil olacak.


,

Teşkilat Kurtlar Vadisi'ni topluyor! Memati'den sonra Güllü Erhan da kadroda! Milyonlar ayakta! ile ilgili etiketler TRT 1 güllü erhan teşkilat Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.