Teşkilat Dizisinde Çağlar Ertuğrul'un Yerine Kimin Oynayacağı Belli Oldu! Bomba İddia

Pazar akşamları TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un ayrılığı ile başrol arayışları devam ediyor. Bugün gelen haber bomba bir ismin kadroya katılacağı yönünde iddialara neden oldu.

TRT 1’in pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi Teşkilat’ın 3. Sezonu merakla bekleniyor. Başarılı senarist Ethem Özışık’ın yazdığı dizide bu sezon başrol oyuncusu krizi yaşandı. Diziyle baştan beri 2 sezon anlaşması olan Çağlar Ertuğrul’un sağlık sorunları nedeniyle veda ettiği dizide onun yerine yeni bir karakterle gelecek oyuncu merak konusuydu. Senaryo yazıldı. Yeni oyuncunun adının “Ömer” olduğu öğrenildi. Ancak rolü kimin canlandıracağı haftalardır belli olmadı.

MURAT YILDIRIM TEŞKİLAT!A GELİYOR

Bu arada diziye Yunus Emre Yıldırımer, Yunus Narin, usta aktör Levent Can ve Seren Deniz Yalçın katıldı. Burak Arlıer ile Gül Sarıaltın’ın yöneteceği dizinin başrolü için TRT yönetimine çok sayıda isim önerildi. Ancak TRT dizinin yeni başrol oyuncusunun star bir isim olması konusunda ısrar etti. Önerilen hiçbir ismi TRT kabul etmedi. Tim&B’nin patronu Burak Sağyaşar, “Aziz” dizisi son dakika kararıyla yayından kaldırılan Murat Yıldırım’a teklif götürdü.

Teşkilat Dizisinde Çağlar Ertuğrul'un Yerine Kimin Oynayacağı Belli Oldu! Bomba İddia ile ilgili etiketler Murat Yıldırım teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.