Teşkilat 3. sezon ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat 3. yeni sezon gidenler kalanlar

Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Teşkilat 2. sezona 48. bölümle veda etti. TRT 1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizinin 3. yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak edildi. Peki, Teşkilat 3. sezon ne zaman başlıyor?

Teşkilat 3. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?
Teşkilat 3. Sezon Oyuncu Kadrosu Gidenler Kalanlar
Teşkilat 2. Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi 2. sezona 48. bölümüyle veda ederek yaz arasına girdi. Yeni heyecanların yaşanacağı 3. sezon için geri sayım başlarken Teşkilat dizisi hayranları oyuncu kadrosundan kimlerin ayrılıp ayrılmayacağı konusunda araştırmalarını hızlandırdı.

Teşkilat 3. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin 3. yeni sezonu, 2022 yılının Eylül ayı sonlarında başlıyor.

Teşkilat 3. sezon ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat 3. yeni sezon gidenler kalanlar

Teşkilat 3. Sezon Oyuncu Kadrosu Gidenler Kalanlar

Teşkilat dizisinin 3. yeni sezonunda olmayacak oyuncular yavaş yavaş belli olmaya başladı. İlk olarak Mesut Akusta ve hemen ardından Ezgi Eyüboğlu ile yollar daha önceden ayrılmıştı. Sonrasında ise Tuncer Salman’ın canlandırdığı Hakkı karakteri diziye veda etmiş oldu.

Pınar karakterini canlandıran Ezgi Şenler’inde yeni sezonda ekranlarda olmayacağı söylenirken Teşkilat dizinin yeniden ayağa kaldırmak için yeni adımların atılacağı kaydedildi. Hem yeni karakterler ve ünlü isimler ile proje güçlendirilerek hikaye daha doyumsuz bir hale getirilecek.

Teşkilat 2. Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Yıldırım’ın yakalanmasının ardından ‘Şirket’in faaliyetlerine dair ele geçirilen belgeler sayesinde büyük operasyon için hazırlık başlar. Kayıplarının yasını tutan ekip üyeleri karışık duygular yaşarken, ‘Şirket’i ortadan kaldırmaları halinde ailelerine kavuşacak olmanın heyecanını hisseder. Tüm yaşananların ardından Serdar, Zehra sayesinde uzun süre sonra geleceği umutla bakmaya cesaret etmiştir.

Teşkilat 3. sezon ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat 3. yeni sezon gidenler kalanlar - Resim : 2

Çıkacakları bu büyük görev öncesinde Serdar ve Zehra hiç olmadığı kadar yakınlaşır. Yıldırım’dan elde edilen istihbaratla Şirket’e ulaşmak pek kolay olmaz. Oyun içinde oyun kurmak zorunda kalan ekip, ilk hedefini belirleyip operasyonu başlatır. Ekip üyeleri yeni bir hayata başlamak için büyük bir bedel ödemek zorunda olduklarından habersizdir.

Teşkilat 3. sezon ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat 3. yeni sezon gidenler kalanlar ile ilgili etiketler teşkilat teşkilat 3. sezon teşkilat yeni sezon teşkilat oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.