Terhisler ertelendi mi? Askerler ne zaman terhis olacak? Terhis kararı açıklandı mı?

Terhisler ertelendi mi? Terhislerin 1 ay ertelenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Askerlerin merakla beklenen terhis haberinin detayları araştırılmaya başlandı. İşte Terhisler ertelendi mi? Terhisler ne zaman yapılacak? Terhis kararı açıklandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Terhisler ertelendi mi? Son dakika...Askerlerin merakla beklenen terhis haberinin detayları araştırılmaya başlandı. Terhislerin 1 ay ertelenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Terhisler ertelendi mi? Terhisler ne zaman yapılacak? Terhis kararı açıklandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Buna göre, 1 Kasım 2019-1 Aralık 2019 tarihleri arasında silah altına alınan erbaş ve erlerin askerlik hizmet süresi bir ay uzatılacak.

 

Terhisler ertelendi mi? Askerler ne zaman terhis olacak? Terhis kararı açıklandı mı? ile ilgili etiketler Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan asker Resmi Gazete askerler ne zaman terhis olacak?
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.