Telegram'da ss alınca bildirim gidiyor mu? Telegram'da durum paylaşma var mı?

Whatsapp'a alternatif bir mesajlaşlam uygulaması olarak gösterilen ve kısa sürede büyük bir kullanıcı kitlesine kavuşan Telegram'da ss alınca bildirim gidiyor mu? Telegram'ın özellikleri konusunda araştırma yapanlar uygulamanın nasıl çalıştığını haberimizde bulabilirler.

Telegram uygulaması büyük bir kitle tarafından kullanılıyor. Whatsapp'a alternatif bir uygulama olan Telegram'da ss alınca karşı tarafa giden bildirim merak konusu oldu.

TELEGRAM'DA SS ALINCA KAŞI TARAFA BİLDİRİM GİDİYOR MU?

Telegramda engellediğim kişi beni görür mu?

Telegram'da engellendiğinizde karşıdaki kişinin profil fotoğrafı yok olur ve fotoğraf güncellemelerini artık göremez hale gelirsiniz. Göndermiş olduğunuz mesajlar hiçbir zaman “çift tık” yani “okundu” olmaz, sizi engellediğinden dolayı mesajınız iletilmez ve dolayısıyla okunamaz.

Telegramda telefon numarası görünüyor mu?

Telefon numaranızı Telegram'da saklayamazsınız, ancak buna gerek yok. Birinin telefonunu telefonunuza eklemediğini veya bir kişi olarak kaldırmayı unuttuğunuz sürece, numaranızı görmezler.

Telegram'a kısa süreli fotoğraf paylaşma özelliği geldi

Telegram kullanıcıları karşı tarafa bundan böyle belirli bir süre içinde kaybolan fotoğraf ve videolar gönderebilecek. Süreli fotoğraf paylaşımı özelliğini kullanmak için gönderilen fotoğraf ve videolara bir zamanlayıcı eklemek yeterli oluyor. Telegram’dan göndereceğiniz zaman ayarlı fotoğrafların geri sayımı, alıcı tarafından fotoğrafın görülmesiyle başlıyor. Belirlenen sürenin sonunda fotoğraf sonsuza kadar siliniyor. Mesajı alan taraf, ekran görüntüsü alırsa gönderen tarafa bildirim gidiyor.

Yeni güncellemeyle birlikte Telegram'a fotoğraf düzenleyici de geldi. Bu sayede kullanıcılar seri ve pratik bir şekilde fotoğraflarını düzenleyebilecek. Çıkartma sayısı da yeni güncellemeyle arttı.

Telegram v4.2 güncellemesi tüm kullanıcılar için yayınlandı.

Telegram'da ss alınca bildirim gidiyor mu? Telegram'da durum paylaşma var mı? ile ilgili etiketler WhatsApp telegram
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.