Tehlikenin farkında mısınız? Fransa, imamlardan eşcinsel evliliği onaylamalarını istedi!

Fransa devleti ülkedeki cami imamlarından vaazlarında eşcinsel evliliği onaylamalarını istediği. Bir televizyon programında konuşan Fransız bakan Fransa'daki cami imamlarının vaazlarında ve konuşmalarında eşcinsel evlilik hakkını tanımaları gerektiğini belirtti.

SCI'nın haberine göre Fransız hükümeti, Vatandaşlık İşleri Bakanı Marilyn Shipa aracılığıyla Fransa'daki cami imamlarından eşcinsel evliliği onaylamalarını istedi.

FRANSIZ BAKAN'DAN TV KANALINDA SKANDAL TALEP

Bir televizyon programında konuşan Fransız bakan Fransa'daki cami imamlarının vaazlarında ve konuşmalarında eşcinsel evlilik hakkını tanımaları gerektiğini belirtti.

Bu açıklamalar Fransız kabinesinin bir üyesi tarafından yapılırken, Müslümanlar bu açıklamaları kışkırtıcı olarak tanımlıyor ve bu tutumların Fransa'daki Müslümanların barışçıl bir yaşam sürmelerine uygun olmadığına inanıyor.

Dünya Müslüman Alimler Birliği ise Fransız bakanın açıklamalarına cevaben, söz konusu hükümet üyesinin bu açıklamalarıyla üç hata yaptığını açıkladı: Birincisi yasaların ihlali, ikincisi çifte standart ve üçüncüsü de eşcinsellik tartışmasında taraf olmak.  

Tehlikenin farkında mısınız? Fransa, imamlardan eşcinsel evliliği onaylamalarını istedi! ile ilgili etiketler Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'ye suikast mi düzenlendi? Bomba iddia: Helikopterin pilotu Mossad ajanı!

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopterin enkazının çevresinde drone ile kaydedilen bir görüntü 'suikast olabilir' iddialarını gündeme getirdi. Görüntülerde bir kişinin helikopter enkazı çevresinde hızlı adımlarla hareket ettiği görülüyor. Fransa ise düşen helikopterin pilotu Eli Kopter'in Mossad ajanı olduğunu iddia etti.