Tehlikeli Soygun filminin konusu nedir? Tehlikeli Soygun filminin oyuncuları kimlerdir?

10 Mart Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Tehlikeli Soygun filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Tehlikeli Soygun konusu nedir, Tehlikeli Soygun oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

10 Mart Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Tehlikeli Soygun adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Tehlikeli Soygun filmi 2016 yılında vizyona girmiştir. Tehlikeli Soygun adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Tehlikeli Soygun filminin konusu nedir, Tehlikeli Soygun oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Tehlikeli Soygun filminin konusu ne?

İki Amerikalı göçmen Jack ve Sam'in başı ciddi şekilde belaya girmiştir. İkili Güneydoğu Asya'da bir dizi banka soygunu yaptıklarında farkında olmadan bir de uyuşturucu çete liderinin parasını da çalacaklar.

Tehlikeli Soygun filminin konusu nedir? Tehlikeli Soygun filminin oyuncuları kimlerdir?

Bu sebeple kısa sürede çetenin hedefi haline gelmişlerdir. Sam öldürüldüğünde Jack hayatının aşkı Pom'a geri dönmüş ve çift çeteye karşı savaşmaya başlayan modern bir Bonnie ve Clyde çifti oluvermişlerdir.

Tehlikeli Soygun filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Daniel Zirilli

Oyuncular: Steven Seagal, Michael Jai White, John Edward Lee

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 2016 /1s 30dk

Tehlikeli Soygun filminin konusu nedir? Tehlikeli Soygun filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Asian Connection Tehlikeli Soygun filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.