TEB'den emekliler ile dul ve yetimlere 6000 liraya kadar promosyon! İşte TEB promosyonu için başvuru

TEB emekli promosyon 2022 ödemesi rekor ücretlere dayandı. Bankalar son dönemde promosyon yarışı içerisinde girerken bunlardan birisi de TEB oldu. TEB 5500 TL + 500 yani toplamda 6000 lira emekli promosyon ödemesinden; SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı’ndan emekli olanlar ile dul ve yetim aylığı alanlarda yararlanacak. İşte, TEB emekli promosyon başvurusu…

TEB emekli promosyon 2022 ödemesi için SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı’ndan emekli olanlar ile dul ve yetim aylığı alanlar son rakamları araştırmaya başladı. Bankalar arasında promosyon yarışı devam ederken Temmuz zammı ile birlikte emeklilere de yeni kapılar açılmış oldu.

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay süresince bankada kalmayı taahhüt eden ve ayrıca bu bankada en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 5500 TL’ye kadar emekli promosyonundan yararlanabiliyor.

Emekli promosyonuna ek olarak da TEB’i tavsiye edenler ve emekli maaşını bu bankaya taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.

TEB Emekli Promosyonu Kampanya Detayları

- Kampanyadan 1 Temmuz 2022 tarihi itibarıyla yeni emekli maaş müşterileri yararlanabilecek.

- Kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi verenler, bankada en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları zorunludur.

- Müşterilerin maaş transferi gerçekleşti anda maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Maaş Bandı

Nakit Promosyon

Ek Promosyon

Toplam Promosyon

0-1.499 TL

500 TL

3.300 TL

3.800 TL 

1.500-2.499 TL

625 TL

3.950 TL

4.575 TL

2.500 TL ve üzeri

750 TL

4.750 TL

5.500 TL

 

- Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşteriler için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerde taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler.

- TEB Emekli dünyasının avantajlarından yararlanmak ve 5.500 TL’ye varan toplam promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir veya CEPTETEB Mobil/Bireysel İnternet Şubemizden emekli maaş taahhütnamesini ve kampanya ek taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilirsiniz.

- Nakit promosyondan yararlanabilmek için banka müşterilerinin kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını TEB’e taşımaları gerekmektedir.

TEB'den emekliler ile dul ve yetimlere 6000 liraya kadar promosyon! İşte TEB promosyonu için başvuru

TEB Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

Yeni Emekli Olanlar/Olacaklar için:

SGK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, e-devlet’ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde banka tercihini “Türk Ekonomi Bankası” olarak belirtmelidir.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde çalışmak istedikleri banka olarak “Türk Ekonomi Bankası”nı iletmelidir.

Emekli olup Maaşını TEB’e Taşımak İsteyen Emeklilerimiz için:

TEB Şubelerinden başvurmak için:

Size en yakın TEB Şubesine nüfus cüzdanınızla gelerek emekli maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

CEPTETEB Mobil’den başvurmak için:

Bankamız müşterisi olup emekli maaşınızı farklı bir bankadan ya da PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke yoksa, şubeye gelmenize gerek kalmadan CEPTETEB Mobil ile maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

CEPTETEB Mobil aracılığıyla emekli maaşınızı taşımak için izlenmesi gereken adımlar:

CEPTETEB Mobil’e TCKN, parola ve şifre adımları ile giriş yapılır.

• Ana ekranda “Ödemeler” menüsüne tıklanır.

Devlet ödemeleri/Emekli Aylığı İşlemleri/Emekli Maaş Taşıma menüleri sırasıyla tıklanarak ilerlenir.

Emekli Maaş Taşıma ekranında “Emekli Maaş Şubesi” ve “Emekli Maaş Türü” seçilir.

Emekli Maaş Taahütnamesi okunup onaylanır.

• Ek promosyondan yararlanılmak isteniyorsa Ek Promosyon Taahütnamesi okunup onaylanır ve devam butonu ile ilerlenir. Ek promosyondan yararlanabilmeniz için tüm maaşlarınızı Bankamıza taşımanız gerekmektedir.*

• Son onay ekranına geldikten sonra girilen bilgiler kontrol edilir ve son onay verilir.

• Mobil uygulamadan emekli maaş taşıma işlem adımlarının görselleri için tıklayınız.

• *Emekli maaş ek promosyon kampanyası dönemlerinde bu adımı dikkate alınız. Kampanya dönemi dışında Bankamıza maaşınızı taşıma durumunda bu adıma gerek kalmayacaktır.

Bireysel İnternet Şube kanalından başvurmak için:

Bankamız müşterisi olup emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke yoksa şubeye gelmenize gerek kalmadan Bireysel İnternet Şube ile maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

Bireysel İnternet Şube aracılığıyla emekli maaşınızı taşımak için izlenmesi gereken adımlar:

Bireysel İnternet Şube’ye TCKN ve şifre ile giriş yapılır.

• Ana ekranda yer alan “Kontrol Paneli” seçilir ve açılan sayfada “Sözleşmeler” menüsü tıklanır.

• Sözleşmeler menüsü altında yer alan ”Emekli Maaş Taahhütnamesi” ve ek promosyondan yararlanılmak isteniyorsa “Emekli Ek Promosyon Taahhütnamesi” okudum/onayladım yapılarak onaylanır.

• Emekli maaşının TEB’e başarılı bir şekilde taşınması işlemlerinin tamamlanması için mutlaka e-devlet üzerinden de banka değişiklik işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

• e-devlet’ten banka değişiklik talebini iletmek için:

• e-devlet’e Bireysel İnternet Şube aracılığıyla veya TCKN/Kullanıcı adı ile şifre girilir.

• Kurumlar menüsünden Sosyal Güvenlik Kurumu seçilir.

Hizmet türüne göre (4A /4B / 4C ) Banka ve Adres Değişikliği menüsüne girilerek seçim yapılır.

Banka ve Adres Değişikliği alanı seçilir.

• Kişisel bilgilerin doğruluğu kontrol edilir. “Banka bilgileri değişikliği” alanına tıklanır.

• Yeni banka bilgileri bölümünde seçmek istenilen banka bilgileri girilir ve “Güncelle” butonuna basılarak seçim kaydedilir.

• Tüm işlemlerin başarılı bir şekilde tamamlanması sonrası talep alınır.

SGK tarafından kurum bilgileri güncellenmesi sonrası takip eden ayın ilk emekli maaş ödemesi TEB hesabına yatırıldıktan sonra ortalama 5 iş günü içerisinde nakit promosyon emekli maaş müşterimizin ilgili hesabına yatırılır.

TEB'den emekliler ile dul ve yetimlere 6000 liraya kadar promosyon! İşte TEB promosyonu için başvuru ile ilgili etiketler teb emekli promosyon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.