Tarkan mı, Sandal mı? Hangi milli takım şarkısı daha iyi?

Mustafa Sandal, Euro 2020 yolundaki A Milli futbol takımını desteklemek için "Bizim Çocuklar" şarkısını hazırladı. Klibi de yayınlanan milli takım şarkısı sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu. Pek çok kişi Tarkan'ın 2002 Dünya Kupası için söylediği "Bir Oluruz Yolunda" şarkısının çok daha iyi olduğunu savundu.

Euro 2020 yolundaki A Milli futbol takımı için Mustafa Sandal'ın hazırladığı "Bizim Çocuklar" adlı şarkı görücüye çıktı. Sandal'ın Derya Uluğ, Irmak Arıcı ve Eypio ile söylediği milli takım şarkısı sosyal medyada olumsuz eleştirilerin hedefi oldu.

Sandal'ın "Bizim Çocuklar" şarkısına sosyal medyada tepki gösterenler, Tarkan'ın 2002 Dünya Kupası'nda Türk milli futbol takımı için seslendirdiği "Bir oluruz yoluna" şarkısının çok daha iyi olduğunu savundu.

"Sandal mı, Tarkan mı?" tartışmasında sizin tarafınız hangisi olurdu? Dinleyin karar verin.

 

 

 

 

 

Tarkan mı, Sandal mı? Hangi milli takım şarkısı daha iyi? ile ilgili etiketler Tarkan Mustafa Sandal A milli futbol takımı EURO 2020 bizim çocuklar bir oluruz yolunda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.