Tan Taşçı adını kullanan dolandırıcılara karşı uyardı

Şarkıcı Tan Taşçı, kendi adını kullanarak basın mensubu ve organizatörleri arayan şahıstan şikayetçi oldu. Takipçilerini yaptığı bir paylaşımla uyaran Taşçı, ''Sonu 31 ile biten cep telefonu üzerinden kendisini Tan olarak tanıtan kişiye itibar etmeyiniz'' ifadelerini kullandı.

Tan Taşçı'nın başı derde girdi. Bir şahıs, kendisini ünlü şarkıcıymış gibi tanıtarak basın mensubu olan kişilere ve organizatörlere cep telefonuyla ulaştı. Konuyu öğrenen Tan Taşçı ise harekete geçti.

Hukuki süreci başlattığını duyuran Tan, kendi ismini kullanan kişilere itibar edilmemesi için sosyal medya hesabından takipçilerine uyarıda bulundu.

 

''LÜTFEN KENDİNİ TAN OLARAK TANITAN BU KİŞİYE İTİMAT ETMEYİN''

Kendisini Tan Taşçı diye tanıtan dolandırıcıya karşı uyarıda bulunan ünlü şarkıcı, Instagram ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi: ''Birkaç gündür sahte br Tan Taşçı bazı sanatçı, basın mensubu ve organizatör arkadaşlarımı arayıp, ben olduğuna inandırarak işletiyormuş. Şahsın numarası üzerinden hukuksal işlemler başlatılmıştır. Lütfen sonu 31 ile biten cep telefonu numarası üzerinden kendisini Tan olarak tanıtan bu kişiye itimat etmeyiniz.''

Tan Taşçı adını kullanan dolandırıcılara karşı uyardı - Resim : 2

 

 

Tan Taşçı adını kullanan dolandırıcılara karşı uyardı ile ilgili etiketler Tan Taşçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.