Tan Taşçı saplantılı hayranından şikayetçi oldu

Ünlü sanatçı Tan Taşçı'nın başı hayranıyla derde girdi. Şarkıcı, kendisine sürekli mesajlar atan, takip eden, konserlerine giderek taşkınlık çıkaran ve aracına saldıran saplantılı hayranı Nurşan Ç. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Şarkıcı Tan Taşçı, saplantılı hayranından şikayetçi oldu. Konu ile ilgili Taşçı’nın avukatı Serkan Toper, ''Hayranlık sınırını aşan Nurşan Ç.,’nin ısrarlı bir şekilde takip ve tacizleri nedeniyle müvekkil psikolojik şiddete maruz kalmış ve can güvenliğinden endişe duymaya başlamıştır.'' dedi. Ünlü şarkıcının avukatı açıklamalarını devamında ise ''Nurşan Ç., müvekkil ile bir ilişki yaşadığına kendisini inandırmıştır. Nurşan Ç.’nin hem müvekkilin hayatına hem de kendine zarar vermesinden endişe duymaktayız'' ifadelerini kullandı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Savcılık, Nurşan Ç. hakkında soruşturma başlatırken, aile mahkemesi de 3 ay süreyle uzaklaştırma kararı verdi. Karara itiraz eden Nurşan Ç. ise iddiaları reddetti. Ancak mahkeme, Nurşan Ç.’nin itirazını reddetti.

 

Tan Taşçı saplantılı hayranından şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Tan Taşçı mahkeme soruşturma
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.