Altan Gördüm eski eşi Vahide Perçin adına sahte hesap açıldığını duyurdu

Sosyal medyada, oyuncu Vahide Perçin adına sahte hesap açılarak depremzedeler için bağış toplanmaya başlandı. Dolandırıcılık olayını fark eden Vahide Perçin'in eski eşi Altan Gördüm ise Twitter hesabından açıklama yaparak takipçilerini uyardı. Gördüm, "Bu hesap bir sahtekar tarafından yönetiliyor. Şikayet edin ve itibar etmeyin" ifadelerini kullandı.

Bir İstanbul Masalı, Adını Feriha Koydum, Muhteşem Yüzyıl, Bir Zamanlar Çukurova gibi yapımlardaki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Vahide Perçin adına sosyal medyada sahte hesap açıldı. ATV ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu adına açılan hesaptan depremzedeler için yardım toplanmaya çalışıldı.

ALTAN GÖRDÜM TAKİPÇİLERİNİ UYARDI


Bu durumu fark eden Altan Gördüm ise harekete geçti. Vahide Perçin ile 1991–2013 yılları arasında evli olan Altan Gördüm, açılan hesabın eski eşine ait olmadığı bilgisini paylaşarak takipçilerini uyardı.

Açılan hesabı fark eden Perçin'in eski eşi Gördüm, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar dikkat! Bu hesap bir sahtekâr tarafından yönetiliyor. Şu anda da depremzedeler için yardım topluyor… Şikayet edin ve itibar etmeyin" ifadelerini kullandı.

Altan Gördüm eski eşi Vahide Perçin adına sahte hesap açıldığını duyurdu


OYUNCULAR SENDİKASI'NDAN AÇIKLAMA

Öte yandan Oyuncular Sendikası da, sendikanın genel başkanı Vahide Perçin adına açılan sahte sosyal medya hesabı için uyarı açıklaması yaptı: "Sendikamızın Genel Başkanı Vahide Perçin adına para toplanmak amacıyla sahte bir Twitter hesabı açılmış olduğu bilgisi tarafımıza iletilmiştir. Başkanımız Vahide Perçin'in hiçbir mecrada sosyal medya hesabı bulunmamaktadır. vahide_percin Twitter hesabı üzerinden gönderilen mesajlara ve atılan tweet'lere lütfen itibar etmeyiniz. Ayrıca konu hakkında ivedilikle yasal yollara başvurulacaktır. "

Altan Gördüm eski eşi Vahide Perçin adına sahte hesap açıldığını duyurdu - Resim : 2

 

 

Altan Gördüm eski eşi Vahide Perçin adına sahte hesap açıldığını duyurdu ile ilgili etiketler deprem Sosyal Medya Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.