Talisca Çin'e mi gidecek?

Son dönemde adı Çin Süper Lig ekibi Changchun Yatai ile anılan Anderson Talisca için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ajansspor'dan alınan habere göre, Süper Lig’de sezonun ikinci yarısına çok formda başlayan ve 2 maçta rakip filelere 4 gol birden gönderen Talisca transferin de gözde isimlerinden biri haline gelmişti. Changchun Yatai geçen haftadan bu yana Lisbon’da Brezilyalı oyuncunun transferi için Benfica ile pazarlık halindeydi. Görüşmelerde sona gelindi.

BENFİCA, TALİSCA İÇİN 45 MİLYON EURO İSTEYİNCE

O Jogo gazetesinin haberine göre Changchun Yatai, Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira’nın fiyatı 45 milyon euroya yükseltmesi sonrası masadan kalktı.

Görüşmede Talisca’nın menajeri Carlos Leite’nin de bulunduğu ancak bonservis konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle transferin rafa kalktığı bildirildi.

CHANGCHUN YATAİ 30 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARMIŞTI!

Çin ekibi bu transfer için kulüp rekoru olan 30 milyon Euroyu gözden çıkarmıştı. Ancak Benfica, Beşiktaş’ın istediği 5 milyon euroyu da bonservis ücretinin içine katıp fiyatı yükseltince Talisca, Beşiktaş’ta kaldı.

Talisca Çin'e mi gidecek? ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Çin Benfica Talisca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.