Talihsiz kaza! İzzet Yıldızhan'ın ellerine ne oldu?

Önceki akşam Bursa'da bir düğünde sahne alan 58 yaşındaki şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın elindeki yara izleri dikkat çekti. Gazetecilerin elindeki yara izlerini sorması üzerine Yıldızhan talihsiz bir kaza geçirdiğini söyleyerek başına gelen olayı anlattı.

Koronavirüs kısıtlamalarının hafifletilmesi ile uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluşan İzzet Yıldızhan, önceki akşam Bursa'da gerçekleşen bir düğünde sahne aldı. Sahne kostümleriyle adından söz ettiren Yıldızhan, yine tarzını konuşturdu.

Talihsiz kaza! İzzet Yıldızhan'ın ellerine ne oldu?


KONSERDE 5 BARDAK ÇAY İÇTİ

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan ve bu süre içerisinde elinden çayını düşürmeyen İzzet Yıldızhan'ın, beş bardak çay içmesi dikkat çekti.

Konser sonrası basın mensuplarının kendisine yönlettiği soruları cevaplayan ünlü sanatçı, elindeki yara izlerinin sorulması üzerine yaşadığı talihsiz olayı anlatarak şunları söyledi;

"Ailemle geçtiğimiz hafta Bodrum'da tatildeydik. Bir gün de tekneyle açıldık. Teknenin halatını baldızım bağlamaya gittiği esnada büyük bir talihsizlik yaşandı"

Talihsiz kaza! İzzet Yıldızhan'ın ellerine ne oldu?

'BALDIZIM HALATA TAKILIP DÜŞTÜ'

Ünlü şarkıcı sözlerine "Baldızım teknenin yön değiştirmesiyle halata takılıp düştü. İçime doğmuşçasına onun yanındaydım. Baldızımın düştüğünü görünce ellerimle onu tutmaya çalıştım" şeklinde devam etti.

Talihsiz kaza! İzzet Yıldızhan'ın ellerine ne oldu?


İzzet Yıldızhan, "O esnada ellerim kayalıklara vurdu. Çok şükür ki verilmiş sadakamız varmış. Baldızım 1-2 kırıkla atlattı. Benim de elim iyileşti, bu toparlamış hali" ifadelerini kullandı.

 

Talihsiz kaza! İzzet Yıldızhan'ın ellerine ne oldu? ile ilgili etiketler İzzet Yıldızhan Bursa kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.