Takipçisine hitap şekli yüzünden sosyal medyada linç edilen Koray Avcı'dan konu ile ilgili açıklama

Müzik kariyerine sokak şarkıcılığı yaparak başlayan, bir dönem Karadeniz müzikleriyle tanıdığımız 31 yaşındaki şarkıcı Koray Avcı sosyal medyadan takipçisine verdiği cevapla tepki çekmişti. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan ve tepki alan Koray Avcı konu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Şarkıcı Koray Avcı kendisine sosyal medyada bir takipçisinden gelen 'bu adami herkes cok cabuk unuttu abi ben hala seni dinliyorum 1 numarali faninim @AVCIKORAY' şeklindeki tweete verdiği cevapla büyük tepki topladı.

Avcı, kendisine yönletilen yoruma 'Biri şuna yılda kaç konser yaptığımızı felan söylesin. Ve o konserlerde biletlerin tükendiğini... Dünya sahnelerine çıktığımızı da bilmez şimdi…' şeklinde cevap verince olanlar oldu. 

koray avcı


Avcı'nın üslubu ve hitap şekli kısa sürede gündem olurken sosyal medyada eleştirildi. Verdiği cevaptan dolayı eleştirilen şarkıcı için peş peşe paylaşımlar yapılmaya başlandı.


Sosyal medyada hitap şekli yüzünden linç edilen Koray Avcı'dan konu ile açıklama

Eleştiri oklarının hedefi olan Avcı, Twitter hesabından konu ile ilgili yeni bir açıklamada bulunarak şunları söyledi:


'İşime, hayatıma, görüşlerime ve hatta canı istediğinde her haltı yazan insanlara verecek cevabım bu, şu, o ya da mahkeme! Sanatçılık ya da başka hangi meslek olursa olsun. Yaptığım iş beni şekillendirmiyor arkadaşlar. Ben yaptığım işi şekillendiriyorum bi şekilde.'

koray avcı

 

 

 

Takipçisine hitap şekli yüzünden sosyal medyada linç edilen Koray Avcı'dan konu ile ilgili açıklama ile ilgili etiketler Koray Avcı Twitter Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.