Taha Duymaz enkazdan çıkarıldı mı? Fenomen Taha Duymaz bulundu mu?

Yaşanan deprem felaketine ailesiyle birlikte Hatay'da yakalanan ve enkaz altında kalan Taha Duymaz yaşıyor mu sorusuna yanıt aranırken Dilan Polat ile CZN Burak yardım çağrısına bulundu. PekiTaha Duymaz'ın son durumu nedir?

Evindeki malzemeler eşliğinde yaptığı yemeklerle bir fenomen haline gelen ve son yaşanan deprem felaketinde enkaz altında olan Taha Duymaz, eski videoları ile duygulandırdı. Hatay’da en kaz kaldırma çalışmaları devam ederken fenomen ismin geçmiş yıllardaki söylediği sözler hafızalarda yeniden canlandı.

Taha Duymaz hem kendi hayatı hem de karakteriyle gönüllerde taht kuran bir isim haline geldi. Kısa zamanda fenomen olan isim yaptığı yemeklerle adından bahsettiriyordu. Hatay depreminde enkaz altında halan Taha Duymaz’ın son durumunu merak eden sevenleri Taha Duymaz yaşıyor mu sorusuna yanıt aradı.

Taha Duymaz Öldü Mü?

Taha Duymaz'ın yer aldığı binada kurtarma çalışmaları başlarken henüz bu konuda net bir bilgilendirme gelmedi. Hatay'da enkaz altında kalan Taha Duymaz'a ulaşabilmek ondan bir haber alabilmek adına ailesi ve sevenleri seferber olurken bu isimler arasında Dilan Polat’ta yer aldı.

Taha Duymaz

Hatay'a giden Dilan Polat, Taha Duymaz'ın altında kaldığı enkazın başına koşarken takipçilerinden de yardım istedi. Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, medyana gelen depremde ailesiyle birlikte en kaz altında kalırken 3 gündür kendisinden ulaşılamayan Taha Duymaz ve ailesi için CZN Burak yardım çağrısında bulundu.

Taha Duymaz'ın depreme yakalandığı evin önünde yayın yapan Dilan Polat, "Evi bulduk geldik, Taha'nın abisi 3 gündür burada. Yardım destek istiyoruz, abisi ses duydu. Taha'nın olduğu ev en alt kattaydı" açıklamasında bulundu.

Bölgeden gelen haberleri anlık olarak paylaşan Polat, son olarak binadan bir cenaze çıkarıldığını, "Zeynep abla ile konuştum, ekip olarak çalışıyorlar. Orada şu an bir cenaze var ama kim olduğunu bilmiyorum. Ailesi bakacak, Taha'nın kardeşi orada" sözleriyle duyurdu.

Taha Duymaz ve ailesinin de içinde bulunduğu 8 katlı binaya AFAD ekibi ulaştı ve enkaz altında kalanlar için arama çalışmaları vinç desteğiyle sürüyor.

 

Taha Duymaz enkazdan çıkarıldı mı? Fenomen Taha Duymaz bulundu mu? ile ilgili etiketler Taha Duymaz deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.