"Taciz varsa neden mahkemeye gitmedi?"

Son günlerde set çalışanını taciz ettiği haberleriyle gündeme gelen Talat Bulut, yıllar önce tacizine uğradığını iddia eden Hande Ataizi için "Böyle bir taciz varsa neden mahkemeye gitmedi?" dedi.

Taciz iddialarıyla gündemden düşmeyen 'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut, canlı yayında Hande Ataizi'ye cevap verdi.

"TACİZ VARSA NEDEN MAHKEMEYE GİTMEDİ?"

Rahmetli Ömer Kavur, 'Göç Zamanı'nda Hande Ataizi'yi oynatacağım' dediği zaman, 'bu senaryo Hande'ye uygunsuz, oynatmayın' dedim.Bir röportajımda bana 'Hande'nin oyunculuğunu nasıl buluyorsun?' dediler. 'Oyuncu değil, magazin figürü' dedim. Bu açıklamadan sonra kendi tarzı ile cevap verdi.

 "AYNI HAKARETİ CİHAN ÜNAL'A DA YAPTI"

Aynı hakareti Cihan Ünal'a da yaptı, hatırlıyor musunuz? Böyle bir taciz varsa neden mahkemeye gitmedi? Beni yargının önüne çıkarmadı? Hiçbir dizide yok, sinemada yok. 18 yıl sonra çıkıp bunu konuşuyorsun? Bir kadına bugün 'çok şıksın' dediğinde artık bunu taciz olarak algılıyorlar. Eğer suçluysam yargılanayım, buna karşı değilim.

 YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ

Hande Ataizi de 18 yıl önce "Melekler Evi" filmindeki rol arkadaşı Talat Bulut'u tacizle suçlamıştı. Talat Bulut'un tekrar tacizle gündeme gelmesi üzerine Hande Ataizi, "Dünyada tacize karşı bir ayaklanma var. Kadınlar artık daha cesur. Ben de o dönem o tarz şeyler yaşadım. Bu emekçi kız, korkmamış dava açacağını söylemiş, helal olsun" dedi.

"Taciz varsa neden mahkemeye gitmedi?" ile ilgili etiketler Hande Ataizi Talat Bulut Taciz Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.