Taciz iddiaları günlerce konuşulmuştu... Best Model of Turkey'e bu yıl kimse katılmak istemedi

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen '34. Best Model of Turkey' yarışmasının ardından yarışmanın organizatörü Erkan Özerman hakkında taciz iddiaları ortaya atılmış, Best Model'da dereceye girecek kişilerin önceden belli olduğu öne sürülmüştü. Bu yıl gerçekleşecek olan 35. Best Model Türkiye Yarışması'nın başvuruları aylar öncesinden başlamasına rağmen sadece 15 kişi başvuru yaptı. Erkan Özerman’ın ekibi ise başvurulara katılım az olunca bakın çareyi ne yapmakta buldu...

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve Oğulşat Gagşalova ile Bartu Dilmen'in birinci olduğu '34. Best Model Of Turkey 2021' yarışmasının ardından yarışmaya katılan adaylar yaptıkları açıklamalarla günlerce konuşulmuştu.

YARIŞMACILARIN İTİRAFLARI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

34. Best Model Of Turkey 2021 yarışmasında ‘Best Smile’ güzeli seçilen Elmas Yılmaz, "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı. Çocuklara özel tutmuş. Erkan Özerman'a masaj yapmak isteyen var mı diye mesaj atmışlar. Kayıtları var. Erkek modellere mesajlar atılmış. Mesajda 'Otelde Erkan beyle ya da bende kalırsın' yazmışlar. Bu çocuk kabul etmemiş çocuğa 'Ben sana yarışmada gösteririm' yazmışlar" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.


'Best Model of Turkey 2021' yarışmacılarından Barış Arslan ise yarışma sonrası şu açıklamayı yapmıştı: "Hem Organizatör Aydın Bey'in Elmas'a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları. "Telefonda mesajlaşarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı... Ben şok oldum sahnede. "Best Model tarihinde bir ilk oldu: kel birincimiz var. Diğerlerini söylemeye bile gerek yok. İlk 3 olamaz. Bu kadar kısa sürede oyların sayılması da imkansız. Ben ikinci ile konuştuğumda da 'İlk 5'te yoktum. Erkan Özerman beni öne aldı' dedi. Yarışmanın psikolojisi ve üzüntüsüyle bunun ses kaydını alamadım, unuttum. Bu ahlaksız teklifi reddettiğim için bana hiçbir şekilde derece vermediler. Ben 1,5 yıl boyunca bu yarışma için hazırlandım. Sıkı diyet, sıkı antrenman. Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu canlı yayın bir başlangıçtı, bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. 'Erkan Özerman'a masaj yaparsan derece garanti' dendi. Ben bu pislikleri yapmadım."

İki yarışmacının skandal iddialarının ardından açıklama yapan yarışmanın organizatörü Erkan Özerman, "İstediğime 'Masaj yapın' derim, size ne! Ben teklif ediyorum onlar da reddediyor." şeklindeki sözleriyle tepki çekmişti.

Taciz iddiaları günlerce konuşulmuştu... Best Model of Turkey'e bu yıl kimse katılmak istemedi

BU YILKİ YARIŞMA İÇİN 15 KİŞİ BAŞVURU YAPTI


Bu yıl gerçekeleşecek olan 35. Best Model Türkiye Yarışması’nın başvuruları Ocak ayında başladı ancak yarışmaya sadece 15 kişi başvuru yaptı. Özarman'ın ekibi de çareyi sosyal medyadan yakışıklı buldukları kişilere mesajlar atarak yarışmaya katılma teklifi yapmakta buldu.

ONUR AKAY: SOSYAL MEDYADA YAKIŞIKLI BULDUKLARINA MESAJ ATTILAR

Konu ile ilgilili bugünü köşesinde bir yazı kaleme alan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay şu ifadeleri kullandı:

Geçen sene yapılan 34. Best Model Türkiye yarışmasının birincilerden çok, organizatör Erkan Özerman gündem olmuştu. Çeşitli televizyon kanallarına çıkan erkek yarışmacılar, şampiyonların daha önce belli olduğunu ve organizasyon sorumlusunun kendilerine "Erkan Özerman'a kim masaj yapmak ister?" şeklinde mesajlar attığını iddia etmişti. Günlerce magazin programlarında tartışılan olay sonrası, Best Model Of Turkey ve Best Model of The World'ün kurucusu Erkan Özerman, büyük tepki çekmişti. Erkan Özerman, 35. Best Model Türkiye Yarışması’nın başvurularını ise Ocak ayında başlattı. Ancak yarışmaya başvurunun çok çok düşük olması nedeni ile başvurular defalarca uzatıldı. En son 7 Temmuz 2022 tarihine kadar uzatılan Best Model’a sadece 15 kişi başvurunca, Erkan Özerman’ın ekibi sosyal medyada arayışa geçti ve yakışıklı buldukları kişilere mesajlar atarak, Best Model yarışmasına girmesi için tekliflerde bulunmaya başladılar. Hatta kabul edenler fotoğraf çekilmeye bile gitti. Aslında bu tarihte Yarı final elemelerinin yapılması gerekirken, maalesef daha ön eleme bile yapılamadı.

Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Tolgahan Sayışman, Burak Özçivit ve Çağatay Ulusoy gibi jönler bu yarışma ile isimlerini duyurmuştu.

 

 

Taciz iddiaları günlerce konuşulmuştu... Best Model of Turkey'e bu yıl kimse katılmak istemedi ile ilgili etiketler Best Model of Turkey erkan özerman güzellik yarışması
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.