Tabii uygulaması nedir? MEB Tabii nasıl indirilir? Ziya Selçuk duyurdu!

Tabii uygulaması nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaptığı paylaşımda özellikle 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin test çözebilecekleri Tabii uygulamasını tanıttı. Binlerce öğrencinin indirdiği Tabi uygulaması nedir? İşte detaylar...

Tabii uygulaması nedir, nasıl indirilir sorularının yanıtı internette ebeveynler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

TABİİ UYGULAMASI NEDİR?

Ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin derslerini istedikleri an istedikleri yerde tekrar edebilmeleri için hazırlanmış günlük testlerden oluşan eğlenceli yarışma uygulaması "Tabii" ile öğrencilerin yaz tatilinde okuldan ve derslerden uzak kalmamaları ve öğrendiklerini unutmamalarını amaçlayan bir program.

"Tabii" ile her gün Türkçe, matematik, sosyal bilgiler ve fen bilimleri derslerinden 10'ar soru olmak üzere toplam 40 farklı soruyla karşılaşacak öğrenciler, kendi bilgilerini sorgulayıp ders tekrarı yapacak ve yeni bilgiler öğrenecek.

Uygulamayı kullanırken sadece soruları ekrandan okuyup 60 saniye içinde doğru cevabı vermek, diğer soruya geçmek için yeterli olacak.

MEB TABİİ UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR?

Öğrencilerin yaz tatilinde derslerden tamamen uzaklaşmamaları için hazırlanan ve onlara onların dilinde hitap eden renkli bir uygulama olan "Tabii", ilgili uygulamalardan cep telefonu ve benzeri cihazlara indirebilecek. Öğrenciler, uygulamaya EBA kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yapabilecek.

Tabii uygulaması nedir, özellikleri nelerdir? Tabii uygulamasında ...

Tabii uygulaması nedir? MEB Tabii nasıl indirilir? Ziya Selçuk duyurdu! ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı Milli Eğitim Bakanı tabii uygulaması nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.